2777
2789
عنوان

به نظرتون توی آب نمک هستم؟

111 بازدید | 3 پست

دوستان یه خواستگار مذهبی داشتم که معیارش دختر چادری و نمازخون بود. منو که دید گفت به جای چادر مانتو بلند بپوش. نمازاتم بخون. من دیدم داره اجبار میکنه باهاش هی مقابله میکردم. خلاصه کات کردیم. یک ماه بعد پیام داد نتونستم فراموشت کنم. باز حرف زدیم. معیاراش همون بود. الان میگه ۴ ماه روی خودت کار کن. ببین میتونی نماز بخونی یا نه. میگه فکر کن کات هستیم. این مدت میتونیم روی پیشنهادات دیگه هم فکر کنیم. میگم این کار یعنی منو خوابوندی توی آب نمک. میگه نه. اگر هدفم این بود مثل دفعه قبل شفاف بهت میگفتم ادامه ندیم. میگه خودتو محک بزن. ببین میتونی با این معیارای من کنار بیای یا نه. گفت اگه خواستی ماهی یکبار میتونیم هم را ببینیم پیشرفت اوضاع را ببینیم اگه نخواستی که نه. ولی طرف بهم پیام نمیده دیگه مثل قبل. شما دوستان نظرتون چیه؟

یعنی چی مگه شما دانش اموزش هستین و ایشون معلمتون که میخواد روند پیشرفتتونو بررسی کنه! اونم روند پیشرفتتون به سمت معیارای ایشون

اینکه هنوز جوابشون رو میدید توهین به شخصیت خودتونه گلم، بگید من همینم که هستم کسی که به من علاقه داره باید منو جوری ک هستم بپذیره 

من جاتون بودم واقعا بهم برمیخورد

مگه پسر کمه؟ 

به شخصه هیچ چیز را به قطعیت نمیدانم اما با دیدن ستاره ها به خیال پردازی می افتم.                                                    -ون‌گوگ

سم خالص

دوتا مشکل من دیدم ۱: اجبار تو عقاید دینی

۲: بی خیالی و بی تعهدی، مگه میشه کسی دوست داشته باشه اما بگه اگر کسیم اومد بهش فکرکن اونم آدم مذهبی

بنظرم بلاکش کن و خودتو از دردسر و بیماری های روحی آینده، نجات بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سم خالص دوتا مشکل من دیدم ۱: اجبار تو عقاید دینی ۲: بی خیالی و بی تعهدی، مگه میشه کسی دوست داشته ب ...

کسی که واقعا دوستت داشته باشه غرورش و حسش این اجازه رو نمیده، چه برسه که خودش بیاد بگه رو موردای دیگه فکر کن همزمان

به شخصه هیچ چیز را به قطعیت نمیدانم اما با دیدن ستاره ها به خیال پردازی می افتم.                                                    -ون‌گوگ