2777
2789

آب ریختن تو شیشه کرم پودرم.

له کردن رژ لبم

فرو کردن چاقو توی مبل😱🥲

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
اینقدر هست که سکوت میکنم 

یکم سکوتو بشکن حالا جون ما

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با لیوان شیشه ای زده تو سرم کلی خون اومد ازم 

ق‍‌ب‍‌ل‍‌ن #ه‍‌ف‍‌ت‍‌اد درص‍‌د ب‍‌دن ان‍‌س‍‌ان از #اب ت‍‌ش‍‌ک‍‌ی‍‌ل م‍‌ی‍‌ش‍‌د ، ال‍‌ان #ف‍‌ک‍‌ر و خی‍‌ال!

تازه گلس انداختم رو گوشی تا اومدیم خونه چشممو دور دیده  گردو شکن از کشو برداشته کوبیده تو صفحه از اولش بدتر شده

نه دم باقی ،نه غم باقی...👌🌏       /  قابل آموزش باش همیشه حق با تونیست /👍

چندین سال پیش تازه گوشی لمسی اومده بود بابام برام خریده بود بعد خواهرکوچولوم دو سه سالش بود

دیدم گوشیمو گرفته زیر شیر آب

گفتم داری چیکار میکنی؟

گفت کثیف بود شستمش😂😍😍

کلی هم دلم براش رفت و قربون صدقش رفتم

یه بارم شیش ماهه بود من کلاس سوم راهنمایی بودم

یه صفحه از کتاب علوم منو خورده بود جویده بود

اون صفحه رو کندم زدم به دفتر خاطراتم هنوزم دارمش

به خودش نشون دادم😍

همسایمون تازه مبل خریده بود۱۰روزم نمیشد پسرش با ماژیک خط خطی کرده بود.صدای جیغ خانومه هنوز توگوشمه😂

میتونم صدای دندون قروچه شم بشنوم🤣

یکم سکوتو بشکن حالا جون ما

پخش کردن آرد کف اشپزخونه 

ریختن مایع ظرفشویی روی سرامیک 

انداختن گوشی در شیر 

بردن تبلت زیر دوش 

قاطی کردن برنج و‌حبوبات

آوردن شلنگ دستشویی در وسط منزل یه دفعه پام گذاشتم رو فرش دیدم خیس آب 

انداختن شکلات توی سطل برنج و‌کپک زدن  تقریبا ۵ کیلو برنج 

شکستن ظرف و انداختن وسایل و خط خطی کردن دیوار 

این لیست می‌تواند تا بی نهایت ادامه داشته باشه 

چندین سال پیش تازه گوشی لمسی اومده بود بابام برام خریده بود بعد خواهرکوچولوم دو سه سالش بود دیدم گو ...

چه گوگولی بوده😍😅

ی مزاحم تلفنی داشتیم سال۷۷من اول دبستان بودم گوشیو برداشتم گفتم اونجام تو دهنت البته من دخترم اونموقع پررو بودم میخاسم ادای پسرای بزرگو دربیارم خخخخخ بعد چندسال اون پسره شد دومادمون چون اونموقع گوشی همراه خیلی نبود میخواست ز بزنه ببینم اجیم برمیداره عاشق اجیم بود

در جامعه ای که حقیقت آزاد نیست آزادی هم حقیقت ندارد ...
یه بارم دوست داداشم ۶سالش بود همه ی دوستاشو تولدش دعوت کرده بود.مادرشم ازهمه جا بی خبر.چندتاشون تیپ ...

فقط اون طفلیا که با چه ذوقی رفتن اونجا😅😅🥹

ی مزاحم تلفنی داشتیم سال۷۷من اول دبستان بودم گوشیو برداشتم گفتم اونجام تو دهنت البته من دخترم اونموق ...

چی بگم بهت جی.شم ریخت از بس خندیدم🤣🤣🤣🤣