2777
2789

یکی از اطرافیان که از نزدیکان هم هست دیروز خونمون بود بعد حرف از یکی دیگه شد که بیماری سرطان داره ولی الان حالش خوبه بهتر شده من خودمم مادرم سرطان بدخیم داشت و خب دکتر و دارو جواب نداد و فوت شدن مامانم

بعد همین این خانم از اونیکی سرطان داشت پرسیدم وضعش چجوریه حالش خوب شده و اینا

برگشت گفت آره خیلی بهتر شده کسی که سرطان داره فقط با رسیدن بهش خوب میشه و باید خیلی دقیق و زیاد رسیدگی شه بهش تا خوب شه این حرف و دوبار تکرار کرد حس کردم منظورم ما بودیم که نرسیدیم به مامانم فوت شد درحالیکه این خانم حتی یبارم نیومد پیشش تا ببینه که آیا من کمک مامانم کردم یا نه 

از دیروز خیلی ناراحت شدم که چرا اینطوری بمن گف ولی خواهرم میگه نه اون منظوری نداشته ولی اگه منظوری نداش چرا اینطوری گف که سرطان فقط با خوب رسیدن بهش خوب میشه

مگه من بد رسیدم به مامانم که اینجوری گف🥲

کاربر آقا نیا تو تاپیکم فحشت میدماا وزن عید۱۴۰۲: اونموقع ۹۶کیلو بودم🥲وزن ۱۴۰۲/۱۰/۲۹شدم۸۸_هدف اصلی۶۵کیلو😃وزن کشی تاریخ۱۴۰۲/۱۱/۶:

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم خدا مادرتو بیامرزه ...شاید اون منظوری نداشته ولی تو دل شکسته ای ،بد متوجه شدی💔🖤

ممنونم نمی‌دونم شاید من بد متوجه شدم 

ولی زنه یجوریه قبلا هم یبار پیش اومد سر یه مسئله که حرف غیر مستقیم میگه 

کاربر آقا نیا تو تاپیکم فحشت میدماا وزن عید۱۴۰۲: اونموقع ۹۶کیلو بودم🥲وزن ۱۴۰۲/۱۰/۲۹شدم۸۸_هدف اصلی۶۵کیلو😃وزن کشی تاریخ۱۴۰۲/۱۱/۶:
مرگ و زندگی دست خداست. شیشه عمر کسی سر بیاد کاری نمیشه کرد عزیزم. خدا مادرت رو رحمت کنه و به شما ثوا ...

ممنونم ولی هی یاد حرفش میوفتم گریم میگیره

ممنونم ولی هی یاد حرفش میوفتم گریم میگیره

ناراحت نباش عزیزم. حق داری حساس بشی. سوگ بزرگیه. بهت کاملا حق میدم. خدا همه بیماران رو شفا بده و به خانواده هاشون توان و روزی‌. 

الهی نگاهی