2777
2789

کاربردیا رو هم بگید یاد بگیریم😉

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰

اینجا دیدم وقتی با نظر استارتر موافق نیستند هی بهش حاشیه اضافه میکنه 

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خمیردندون با جوش شیرین زدم کفش سفید کامل تمیزش کردومثل روزاولش شد اما دیدم که برای اجاق گازاینام استفاده میکنن امتحان کردم جواب نداد،یکیم اینکه لکه قطره آهنو با لیموی تازه ازبین بردم جواب داد واقعا

دلم هوای حرم دارد....سلام آقا...
فک میکردم فقط منم که این حسو دارم 

نه بابا 

اولش میگه زن داداشم بهم سلام نکرد

بعد میبینه جوابی که میخواد رو نگرفت 

دیگه تهش این میشه زن داداشم سلام نکرد وقتی من سلام کردم اومد تف کرد روم گفت برو دختر ناجور

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

ماش بو دادن و مثلا خواستن یه چیزی مثل پاپ کورن درست کنن   

شوهرم اینو امتحان کرد  با یه ماهی تابه ماش سوخته ملاقات کردیم   

اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

توروحت دختر بااینکه بی حال بودم اما خندم گرفت واقعا

😃

اینجا دیدم وقتی با نظر استارتر موافق نیستند هی بهش حاشیه اضافه میکنه 

دقیقا.

من چه خوشحالم که شما رو توی تاپیکم میبینم😍

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
نه بابا  اولش میگه زن داداشم بهم سلام نکرد بعد میبینه جوابی که میخواد رو نگرفت  دیگه ته ...

دقیقا ...همون چیزی که من تو خیلی از تاپیکا حرص میخوردم وقتی می بینن بقیه با کارشون مخالفت میکنن زمینو اسمون رو به هم میبافن تا خودشون خوب و طرف مقابل رو دیو نشون بدن

ای دریغ از عمر رفته سوز و سودای گذشته
نه بابا  اولش میگه زن داداشم بهم سلام نکرد بعد میبینه جوابی که میخواد رو نگرفت  دیگه ته ...

😅اینا فقط اون لحظه نیاز دارن ما زنداداششونو مورد عنایت قرار بدیم🤣نه اینکه راهنمایی کنیم و نظرمونو بگیم😉

دقیقا. من چه خوشحالم که شما رو توی تاپیکم میبینم😍

عزیزی

بچه‌ها از آشپزی های اسونی که کلیپشو دیدین بعد درست کردین دیدین اه اه اه مگه بدتر ازینم هست،ازینم بگی ...

کباب لاپلو در پلوپز🤢