2777
2789

من خودم ۲۳سالمه و یک ساله ازدواج کردم هنوز چیز خاصی نیس میخوام تجربه دوستان را بدونم چون گاهی میترسم که رشد نکنیم و گاهی خیلی امیدوار میشم و رویا پردازی میکنم شما بگین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودتی که میتونی باعث پیشرفت خودت بشی

اون حس حمایت و روحیه دادن پارتنرته که کمک کنندست

در نهایت خودتی که باعث پیشرفتتی

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
خودتی که میتونی باعث پیشرفت خودت بشی اون حس حمایت و روحیه پارتنرته که کمک کنندست در نهایت خودتی که ...

راستش من قبلا کار میکردم الان همسرم اجازه کار ازاد رو بهم نمیده دارم درس میخونم که بتونم یا استخدام یه اداره شم با مدرکم یا مجدد برم دانشگاه 

راستش من قبلا کار میکردم الان همسرم اجازه کار ازاد رو بهم نمیده دارم درس میخونم که بتونم یا استخدام ...

دوست عزیز اصلا نترس

زندگی رو به پیشرفته

همینجوری اگر انرژی منفی ندی کلا رو به رشد و پیشرفتی

پس با امرژی مثبت دوبرابر رشد میکنی