2777
2789
عنوان

شنیدین میگن نمک برا مو خوبه؟

9853 بازدید | 16 پست

من چند نفر اینجا دیدم گفتن تو شامپو نمک ریختن و اثر خیلی خوب داشته 

من موهام خیلی جدیدا چرب میشه  وقتی چرب شه راحت کنذه میشه 

کسی از نمک جواب گرفته

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میدونم ک ساقه موهارو خیلی خشک میکنه 

اگ میخوای انجام بدی بیشتر از هفته ای ی بار نباشه.. مثل اینکه برای خارش و چربی و شوره خوبه

گاهی میام اینجا، کاربری دست دوستمم هست🌱   •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★    

من از اینکارا نمیکنم 

Phشامپو کنترل شدست و نمک تغییرش،میده و اینکه تویوگا هم که دوش اب ونمک داره میگن روی سر نریزیزن از شونه ها باشه پس اب نمک ترکیب مناسبی برای مو نیست 

برای کنترل چربی سر رژیم غداییتو تغییر بده کبد چرب رو چک کن و از شامپو روزانه بدون سولفات استفاده کن 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

چه نمکی؟  وچقدر تو یه شامپو باید بریزیم ؟

نمک دریا. من تو شامپو نمیریزم یک ی دوقاشق تو اب حل میکنم میزنم کف سر ماساژ میدم یک کم دو سه دقیقه بمونه بعد میشورم و بعدش شامپو میزنم. واقعا موها دیرتر چرب میشن