2777
2789
عنوان

سواستفاده خانواده جاری😡😡

518 بازدید | 40 پست

دوستان داستان از این قراره که مایک آپارتمان نقلی توی کیش داریم حدودیک سال میشه که خریدیم!

قرارگذاشتیم باهمسرم که خونه روبه هرکسی ندیم !فقط دوستان وفامیلی که صمیمی وتمیزهستن!

همسرم با برادرش توی کارشریک هستن اما این آپارتمان مال خودمونه وبه اوناربطی نداره!

توی این یک سال ما خون دل خوردیم که این خونه ،خونه ای شد که طبع دلمون باشه وتوش راحت باشیم بدون کمک کسی!

حالا امسال جاریم گفت میخوایم بریم کیش ماهم گفتیم خب گناه دارن خیلی وقته مسافرت نرفتن وازطرفی باشوهرم شریک کاری هستن گفتیم خونه ی ما وشمانداره بفرمایین تشریف ببرین اونجا!

از اول قراربود جاریم بامادر وپدرش برن ولی بعداز دوسه روز که از رفتنشون گذشت یکم به شلوغی حساس شدیم وازهمسایه هاشنیدیم که جمعیت توی خونه مازیاده!حالانگو که خانواده عمه ش روهم بردن باخودشون بدون اینکه به ما اطلاع بدن! منو همسرم خیلی ناراحت شدیم ازاین رفتار!حدود ۱۰روز هم بودن اونجا!الانم که برگشتن بازم نمیگن که ما کسی روبردیم باخودمون ‌مخفی میکنن!

حالابهنظرتون چطوری به جاریم بفهمونم که کارش اشتباه بوده بدون اینکه دعواپیش بیادوناراحت بشه؟؟

اصلاچطوری موضوع روپیش بکشم ودقیق بفهمم که کیا روباخودشون بردن؟؟

من زنگ بزنم یابزارم خودش موقعیتش پیش بیاد؟؟

لطفا راهنمایی……….؟؟؟؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی نگو. گذشته دیگه.

بعدا اگه دوباره خواستن برن بگو همسایه ها تماس گرفتن شاکی بودن که جمعیت زیاده اگه فقط خودتونید کلیدو بدم.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

اینکه ناراحتی نداره دیگه خونتون رو به کسی ندین وقتی بهشون دادین کیلید رو باید اناده این موضوع میبودین ک حتما هم سفر هایی هم دارن 

نکنه انتظار داشتین وقتی باهم رفتن نسافرت .جاریتون با خانوادش تو خونه ساکن نیشد هنسفراشون هتل؟

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

وای ماهم روز اول ویلای شمالمونو به همه دادیم الان شده وظیفه حتی اگه بگیم خودمون میخواییم بریم ناراحت میشن

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘