2777
2789
عنوان

به پسری که علاقه دارم علاقه مو ابراز کنم یا کار غلطیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 39 پست
چ شرایط سختی اینستاش رو داری یا شماره به یه بهونه ای پیام بده بهش ولی مستقیم نگو

اره تو اینستا فالوش کردم، چند بار به بهانه های مختلف ریپلای زدم اونم چند تا سوال پرسید مثلا اینکه چه رشته ای هستی کجایی هستی. ولی اون اصلا ریپلای نمیکنه استوریهای منو فقط لایک 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علییی چند سال خیلیه 

پیر شدم

انقد اینجا بهم‌مشاوره دادن و از دستم‌حرص خوردن ک هیچ کاری نمیکنم

ولی خودم میدونم کاز طرف من نباشه خیلی بهتره

فقط بهش نزدیک شدم‌الان دارم‌ب خودم میرسم ک پیشش اعتمادبنفس داشته باشم و به زودی برم ببینمش بعد چندسال

واسه‌ازدواجم‌ صلوات بفرستید لطفا

اکثرا پسرا اصلا جنبه اینو ندارن که یه دختر ابراز علاقه کنه.خودشونو بالا میگیرن فک میکنن کین مثلا یا غرور دخترع رو خورد میکنن.شمام مطمئن باش فهمیده دوسش داری چون پسرا تو این چیزا خیلی واردن..اونایی که میگن و پسره هم قبول میکنا خیلی کمه و کلا پسرا دوس دارت یه دخترو به سختی بدست بیارن و دو

غیرمستقیم گفته توجه نکرده برای همین من میگم نگه 

نه اصلا نباید بگه ولی متاسفانه جو دانشگاه جوریه که اصلا با ایما و اشاره نمیشه به یه استاد فهموند که تو فکرشیم

از بس که ادم اویزون و هوسباز تو دانشگاه زیادهه

و اصلا دوس ندارن یع دختر پیشقدم شه.من یبار این کارو کردم تازه من پیشقدم نشدم اون خودش گفت منم چون دوسش داشتم سریع قبول کردم.بعدا برگشت بم گفت تو که انقدر راحت قبول کردی حتما با بقیم هستی‌.این کارو نکن.پسرا اصلا جنبشو ندارن

نه اصلا نباید بگه ولی متاسفانه جو دانشگاه جوریه که اصلا با ایما و اشاره نمیشه به یه استاد فهموند که ...

استادا خیلی زرنگ تر از این حرفان همه چیز متوجه میشن قشنگ اصل اینه خودشون خوششون بیاد تا توجه کنن

چیز خاصی بهش نگفتم فقط استوری هاشو ریپلای زدم و مثلا یچیزرمرتبط با استوریش گفنم

من ک میگم بیخیال بشو چون بعد شنیدن نه موندن و درس خواندن تو دانشگاه برات خیلی سخت میشه بازم خودت میدونی