یه آقایی هست سه یا چهار ماه ایناست که علاقه دارم بهش. سعی کردم غیر نسقتیم ابنو بهش بفهمونم اما یا متوجه نشد یا اینکه متوجه شد و اقدامی نکرد، به نظرتون بهش پیام بدم و احساسمو بگم یا اشتباهه؟چون فکرم همش درگیرشه و دوسش دارم
چ شرایط سختی اینستاش رو داری یا شماره به یه بهونه ای پیام بده بهش ولی مستقیم نگو
اره تو اینستا فالوش کردم، چند بار به بهانه های مختلف ریپلای زدم اونم چند تا سوال پرسید مثلا اینکه چه رشته ای هستی کجایی هستی. ولی اون اصلا ریپلای نمیکنه استوریهای منو فقط لایک
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اکثرا پسرا اصلا جنبه اینو ندارن که یه دختر ابراز علاقه کنه.خودشونو بالا میگیرن فک میکنن کین مثلا یا غرور دخترع رو خورد میکنن.شمام مطمئن باش فهمیده دوسش داری چون پسرا تو این چیزا خیلی واردن..اونایی که میگن و پسره هم قبول میکنا خیلی کمه و کلا پسرا دوس دارت یه دخترو به سختی بدست بیارن و دو
و اصلا دوس ندارن یع دختر پیشقدم شه.من یبار این کارو کردم تازه من پیشقدم نشدم اون خودش گفت منم چون دوسش داشتم سریع قبول کردم.بعدا برگشت بم گفت تو که انقدر راحت قبول کردی حتما با بقیم هستی.این کارو نکن.پسرا اصلا جنبشو ندارن