2777
2789

خاهشا این سوال منو جواب بدین

باید فعالیتام تو برنامه وارد کنیم

مثلا من امروز خیلی کارای منزل طول کشید

تو بخش فعالیت دیدم تو لیست هستش

باید اونم وارد کنم؟؟

مثلا رفتم باشگاه ایروبیک اونم باید وارد کنم

خاهشاااا جواب بدین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره

من بچه خوب خانواده بودم آخرشم کسی ازم راضی نبود شما بچه خوب خانواده نباشید⚜......................................... ریپ بزن حرف بزنیم چرا میترکونی مریض .هرچقد بترکم برمیگردم پس زحمت نکش خواستم بهت بگم:«واسه همه‌ی اون روزایی که، حس کردی با یه نخ به زندگی وصلی وبازم از پسش بر اومدی، ازت ممنونم»❤️‍🩹🫂چهار عاملی که باعث میشه رابطه شما پایدارتر باشه:- اوقات زیادی را باهم سپری کنید، یعنی بیشتر وقت باهم بگذرونید سفر بیشتر برید.- گذشت داشته باشید، همیشه رو حرف خودتون پا فشاری نکنید سعی کن همدیگرو ببخشید.- از هم دیگه تعریف کنید، قربون صدقه همدیگه برید و باهم دیگه شوخی بکنید.- به حریم شخصی همدیگه احترام بزارید، به یکدیگر بی‌احترامی نکنید و سعی کن همیشه مراقب یکدیگر باشید.👌زن جماعت توی هر سنی بنده ی توجه مردشه، مثلا الان مادربزرگم با ۶۵ سال سن نشسته داره گریه میکنه ک چرا بابابزرگم از صبح بهش کم توجه کرده ...

فقط واسه اینکه دونی جقدر بوده بزن. ولی کالری که به کالری مصرفیت اصافه میکنه و حساب نکن..

چون میزنه که بیشتر باید بخوری.

فک کن در راه رضای خدا ورزش و کار و اینا انجام دادی

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

وارد کن فقط برای خودت که بدونی چقدر سوزوندی ولی برنامه به جای ورزش به کالریه روزانه اضافه میکنه .که ...

اها اره دیدم وقتی میزنم کم میکنه از کالریم مثلا ۵۰۰ تا خوردم

ایروبیک کار کردم وقتی واردش میکنم از ۵۰۰ کم میشه

وارد کن فقط برای خودت که بدونی چقدر سوزوندی ولی برنامه به جای ورزش به کالریه روزانه اضافه میکنه .که ...

سلام

خوشگلم. خوبی؟

خیلی وقته دلم میخواد مجدد بیام گروه. ولی تنبلی میکنم.

خیلی چاااق شدم .

از سارا خبر داری؟؟

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

اها اره دیدم وقتی میزنم کم میکنه از کالریم مثلا ۵۰۰ تا خوردم ایروبیک کار کردم وقتی واردش میکنم از ۵ ...

حواست باشه نری بخوری اون ۵۰۰ تا رو دوباره😂

به قول دوستم بالا نوشت ما ورزش رو کلا در راه رضای خدا انجام میدیم😁

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

😆😆باش مرسی گلم

قربونت

به نظرم وارد نکن

اون عدده گولت میزنه که بیشتر بخوری.