2777
2789

خیلی ها اینجورین. 

درمانشم تقویت اعتماد به نفسه از راه های مختلف 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خیلی ساکتم اصلا فکر کنم کسی جز خانواده خودم صدای اصلیم رو نشنیده😑 تو موقعیت های حساس تپش قلب و ...

هوف خیلی افتضاحه😑

مخصوصااینکه باعث میشه ادم تنها بمونه من هیچکیو ندارم

توچی؟دوست داری؟

Good girl
هوف خیلی افتضاحه😑 مخصوصااینکه باعث میشه ادم تنها بمونه من هیچکیو ندارم توچی؟دوست داری؟

نه فقط دوتا که یکش از بچگی باهاش بودم یکی هم مجازی با هیچکدومشونم حرف نمیزنم🤦🏻‍♀️تو مدرسه مثلا دوست بچگیم میاد پیشم بنده خدا من انقد ساکتم پشیمون میشه میره خیلی احساس بدی پیدا میکنم

بعضی از کسایی که میشناسنم هم برام قیافه میگیرن که یعنی تو خودتو میگیری به ما یه سلام نمیدی😔

سبزک🌱
اره درمان نشه منجر به افسردگی میشه حالا چطوری نتیجه گرفتی؟ در چ حد بود مشکلت عزیزم

من افسردگی داشتم بعد خونه مامانم سرقت شد با صحنه سرقت ک مواجه شدم شوک بهم وارد شد شبا تو خواب حالم بد میشد فکر میکردم حمله قلبیه رفتم دکتر ک متاسفانه گفت پنیکه  

گفت اضطرابت رو درمان نکردی شد افسردگی افسردگی هم اهمیت ندادی پنیک گرفتی

الان دارم اس سیتالوپرام ۱۰ مصرف میکنم

نه فقط دوتا که یکش از بچگی باهاش بودم یکی هم مجازی با هیچکدومشونم حرف نمیزنم🤦🏻‍♀️تو مدرسه مثلا دوس ...

میفهمم چی میگی

خیلیا فک میکنن ک خودمونو میگیریم ولی اینطور نیس

Good girl
من افسردگی داشتم بعد خونه مامانم سرقت شد با صحنه سرقت ک مواجه شدم شوک بهم وارد شد شبا تو خواب حالم ب ...

ای بابا درکت میکنم خیلی اتفاق بدیه

به امیدخدا درست میشه همه چیز غصه نخور

Good girl