2777
2789
عنوان

حرفی که همسایمون زد🥲میشه بیاید🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 1731 بازدید | 88 پست
دقیقا منم همین فکرم دارم آخه همش بهم میگه ولش کن اگه عقدت نمیکنه بخاطر مشکلات شوهرم ولی تصمیم داریم ...

زود زود عقد کنید ول کن این زنو از اون خونه برید دیگه هم با کسی جور نشو 

فعلا زندگیت بچسب

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا به خدا حتی یهویی برگشت پرسید با شوهرت صبح ببخشید میگم البته را.بطه داشتید گفتم چطور نه گفت آ ...

وااااا ،ولش کن ، باهاش ارتباط داشته باشی یهو میبینی واسه زندگیت شر میشه.

به شوهرت یجورایی سر بسته توضیح بده، مثلا بگو خانم خوبی نیست نمیخوام باهاش ارتباط داشته باشم، یا بگو یه چیزایی از خودش تعریف کرد که نظرم راجبش عوض شد ولی نمیخوام توضیح بدم ابروشو ببرم فقط دیگه نمیخوام ارتباط داشته باشم.همین.

از اونجا برید هم خود به خود یه مدت ارتباط کم و بعدش قطع میشه.حتی اگه بازم دوست میبودید.

خطاب به بعضیا:جواب دادن به یه سریا توهین کردن به خودمه، اگه جوابتو نمیدم یعنی نمیتونم شعورم رو در حدت پایین بیارم.
لازم نیست توضیح دقیق بدید.. اولا چون دارید از اون ساختمون میرید دیگه دلیل نمیخواد اگر هم پرسیدن بگ ...

همین کارو میکنم

میشه برای حاجت دلم یه دونه صلوات مهمونم کنی دوستم💚🦄درخواست دوستی ممنوع👿🔪
ولی شوهر من دوست داره منم تنها نباشم یه دوست مثل خواهر داشته باشم

من که با هرکی گرم گرفتم ضربه خوردم شاید شوهرت تجربه نداره بنده خدا خودتم که تجربه نداشتی

دنیا مگه چی داشتو رو نکرده💔
عزیزم وقتی کسی به شوهرش خیانت کنه  به تو رحمش میاد ؟؟ اون فقط تورو میخواسته واسه سرگرمی و این ...

از این به بعد همین کارو میکنم به خدا❤️

دقیقا به خدا حتی یهویی برگشت پرسید با شوهرت صبح ببخشید میگم البته را.بطه داشتید گفتم چطور نه گفت آ ...

چرا عقد دائم نمیکنی با نامزدت؟ کسی که یک ماه باهاش رفیق شدی جای خواهرت که هیچی جای دوست خوبم نمیشه حسابش کرد و دیگه به کسی نگو صیغه ای بگو شوهرمه نگو صیغه دید خوبی ندارن 

خوبع از این ساختمون میرین ولی عزیرم به خاطر پر کردن تنهایی با هر کسی رفت و امد نکنید این جوز صمیمیت ها آخرش خوب نبست چقد مورد داریم طرف کلی اعتماد کرده به دوستش راه داده به خونش آخر سر مچ اون و شوهرش تو خونه میگیره

با همسایه ها گرم نگیرید یا اگه دوستی پیدا کردین راه ندیدن به خونتون یا رازهاتون نگیذ چرا باید یه همسایه بشه آبجی نو😒

بهتره برای رفع تنهایی برین باشگاع یا کلاس های دیگه مثل زبان یا...  مهارتی یادبگیرین مثل خیاطی 

سرتون اینجوری گرم کنید 

حتی اگه با خانواده همسر رفت آمد کنید خیلی بهتره تا به یه از هفت پشت غریبه 

با همسایتون هم که با حرف بچه اینجور میکنه کلا حذفشون کنید

به جای اینکه منتظر باشم کسی بیاد زندگیم تغییر بده و خوشبختم کنه خودم باید دست به کار بشم و خودم خوشبخت ترین کنم
تجربه س که بدونی هیشکی خانواده ادم نمیشه و هیشکی لایق صمیمیت نیست. شانس اوردی زیرآبیشو با شوهرت انج ...

امروز با اون سوالش از شوهرم حالمو بهم زد به خدا🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

وای اه زنیکه چندش 

نبینم دیگه بهش نگاه هم کنی ها 😑😐🥺

ترکم 🙂‍↔️ با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   

ببین من ول کن همسایه رو زودتر عقد دائم کنید اینجوری با این شرایط به هرکس بگی صیغه شدم فکر بد میکنه ر ...

می‌دونم اینو عزیزم درسته حرفتون😔💔

انقد بدم میاد یکی دو روز با یکی اشنا میشه فک میکنه یارو خاهرو ننه باباشه دیگه ته تهش یه همسایس خب ...

ما داریم میریم خدا رو شکر ولی دلم یجوری شده اصلا

زود زود عقد کنید ول کن این زنو از اون خونه برید دیگه هم با کسی جور نشو  فعلا زندگیت بچسب

چشم عزیزدلم❤️التماس دعا