2777
2789
عنوان

حرفی که همسایمون زد🥲میشه بیاید🥺

1731 بازدید | 88 پست

اگه تاپیکای قبلیمو ببینید متوجه میشید که جز شوهرم که هنوز عقدمون رسمی نشده و صیغه محرمیت داریم تا عقد و با هم زندگی میکنیم(چون من یتیمم و خواهر و برادر هم ندارم) واقعا کسی رو جز شوهرم ندارم...

اصفهانیم و تو تهران غریبم

قضیه برمیگرده به تقریبا ۱ ماه پیش که من بخاطر فشار تنهایی و اینکه شوهرم رفته بود شهرستان و تنها بودم با همسایه طبقه پایینمون دوست شدم اتفاقی،یه خانوم سی و خورده ای سالست که با دخترش که کلاس اوله و شوهرش زندگی میکنن

اینم بگم که این خانوم بخاطر اینکه شوهرشون سرد هست از طریق دیگه ای به قول خودش زیر آبی رفتن نیازهاشو تامین می‌کنه ولی میگه شوهرشم دوست داره...

من اینا رو تو این یک ماه به مرور فهمیدم

من فکر کردم میتونم به این خانوم مثل خواهر نداشتم حساب کنم و حتی بهش گفتم آبجی!

و حتی شوهرم انقد خوشحال شد که من یه همدم و به عبارتی خواهر پیدا کردم و حتی گفت به خانوادم میگم تو یه خواهر داری که کسی فکر نکنه بی کس و کارم🥲

این خانوم هر وقت میرفتم پیشش کلی قربون صدقم می‌رفت و می‌گفت مثل یه خواهر پشتمه و واقعا هم گاهی همینطور بود

منم به دخترش خیلی محبت میکردم و خیلی دوستش داشتم

تا اینکه امروز مثل همیشه رفتم جلو درشون و درشونا زدم ببینم دارم میرم بیرون چیزی میخواد براش بگیرم یا نه که در رو باز نکرد بعد بهش زنگ زدم رد تماس کرد

بعد از چند دقیقه خودش زنگ زد و با یه لحن سرد باهام حرف زد منم گفتم شاید حوصله ندارم میخواستم خداحافظی کنم که گفت دخترش از دیروز همش گریه می‌کنه میگه من دوست ندارم فلانی(اسم منو گفته بوده)بیاد خونمون مامان من بشه من تو رو دوست دارم مامان تو میخوای بری اون بیاد مامان من بشه..‌.🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

بعد من خشکم زده بود پای تلفن که گفت تو بهش گفتی من مامان دومتم؟!!!😑😑🤦🏻‍♀️💔انقده دلم شکست که نگو گفتم از بچش بپرسه ببینه من گفتم که گفت نه فقط نگرانه نگفته تو میگی...

نمی‌دونم چرا همچین حرفی زد ولی حالم خیلی بده شد

اصلا دیگه دلم نمی‌خواد ببینمشون برم خونشون😔

اینم بگم ما فقط ۴ روز دیگه این خونه ایم و داریم میریم خدا رو شکر از این ساختمون

با اینکه بعدش دو بار زنگ زد و گفت منظوری نداشته ولی دلم خیلی شکست💔💔

میشه برای حاجت دلم یه دونه صلوات مهمونم کنی دوستم💚🦄درخواست دوستی ممنوع👿🔪

امان از این خیال پردازی های مسخره بچه ها 

شمام کلا با همسایه فقط سلام و السلام از رفت وامد وصمیمیت با همسایه فقط پشیمونی بالامیاد 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

به نظرم لازم نیست دیگه باهاش ارتباط داشته باشید...

🍀به خاطر { زن بودن } به خودتون افتخار کنید👌🍁        🍀شما « ریشه خانواده» و« اساس جامعه »هستید.. 💫💟       من به عنوان متخصص در زمینه👈بیماری های زنان و مامایی🤰🌱   بهتون کمک میکنم سالم زندگی کنید.♂️♀️         

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امان از این خیال پردازی های مسخره بچه ها  شمام کلا با همسایه فقط سلام و السلام از رفت وامد وصم ...

دقیقا خیلی پشیمونم از اینکه روش حساب کردم😔

آخه خیلی بی پناه و تنها بودم

میشه برای حاجت دلم یه دونه صلوات مهمونم کنی دوستم💚🦄درخواست دوستی ممنوع👿🔪

کافر همه را به کیش خود پندارد. فکر کرده همه مثل خودشن خراب شن رو زندگی بقیه، ولش کن برات مهم نباشه. کلا دوست شدن با همسایه دردسره

خطاب به بعضیا:جواب دادن به یه سریا توهین کردن به خودمه، اگه جوابتو نمیدم یعنی نمیتونم شعورم رو در حدت پایین بیارم.

احتمالا به شوهر گوهش گفته صیغه هستی و به اسم زن صیغه واینا نگات میکنند تو دعوایی جیزی شوهرش گفته میرم فلانی صیغه میکنم اینم‌حساس شد 

اسی چرا عقد‌دائم نکردی؟بی کسی که باشی عقد دائم ربطی به این حرفا نداره شما که باهم زندگی میکنید 

تجربه بهم نشون داد منم به تجربه نشون دادم مال تجربه بزرگتر بود

ب هیچ عنوان پای دوست و رفیق رو تو خونه باز نکن و یا نرو متاهلی دوران دوست و رفیق نیست زن و شوهر دوست و رفیق هم ان....اینو از من قبول کن که تجربه بدی داشتم دوستی مال تلفن و نهایت یساعت بیرون رفتن تممممام...

يَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَيْديهِمْ

هیچ وقت نباید با همسایه صمیمی شد!!!همیشه یه چیز از توش درمیاد

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

سر همین چیزاس از همسایه متنفرم هیچ وقت سلامم نمیکنم سرم توکار خودمه از فضولیاشون متنفرمممم

من فکر کنم جهان دیگری هم هست                                                                 خدا بگو جهان دیگری داری🌏🖤
دقیقا خیلی پشیمونم از اینکه روش حساب کردم😔 آخه خیلی بی پناه و تنها بودم

خواهر من پشت و پناه فقط خدا و پوله بقیه هر کدوم تویه ایستگاه پشتتو خالی میکنن

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟