2777
2789

دیشب ساعت ۲ حال پسرم بد میشه ما ماشینمون رو گذاشتیم برا فروش دستمون نیست  برادرشوهرم طبقه بالامون میشینن سوییچ ماشینش  دستشه هرچی زنگ میزدیم جواب نمیدادن شوهرم اومد اسنپ بگیره که مادرشوهرم یادش اوند که پسرش قبل کلید زاپاس بش داده که تو همچین مواقعی مجبور نشیم این در اون دربزنیم کلید بندازه بیاد تو

اینم بگم مادرشوهرم حتی موقعی که میخواد بره خونشون در میزنه یا زنگ میزنه که در رو باز کن میخوام ببام اصلا ادم فضولی نیست که سو استفاده کنه بره تو هرکاری دلش میخواد انجام بده جاریم از این قضیه کلید خبر نداشت دیشب مادرشوهرم گف اسنپ نگیرید کلید در حیاط رو دارم ولی مال حال نه در میزنم خودشون بیدار میشن سوییچ بهتون میدن

حالا جاریم این وسط داشت میسوخت که چرا پسرش کلید داده دستش با اینکه میدونه که مادرشوهرم ادم فضولی نیست

هیچی دیگه بیدارشدن سوییچ رو دادن بمون 

جاریم تا حالا نشده سراغ کسی رو بگیره 

صب زنگ زد مادرشوهرم که سراغ پسرمو بگیره بعد بحث کلید رو کشید وسط که اره من نمیدونستمو از این حرفا ترسیدم فک کردم دزد اومد و از این چرتو پرتا بعدم گف که من از این به بعد در حیاطمون قفل کتابی میزنم که کسی نتونه باز کنه بعدم مادرشوهرم بش گف من که بدون اجازه نبردم از موقعی که بالا بار کردین پسرم کلید رو داد گف دوس ندارم مادرم پشت در بمونه ولی خودتم میبیتی تا حالا یه بارم استفاده نکردمو بدون اجازه نیومدم تو الانم دیدی این کار و کردم بچه حالش بد بود ترسیدم پسرمو عروسم نصف شبی با اسنپ برن 

آخه ادم انقد پست وقیییح 😐 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق داره خب!! 

شوهرش باید بهش میگفت

♡عشق♡خوب است... اگر یار ♡خدایی♡ باشد...                                                                                                                     تمام پیکرت غرق کبودی...    شبیه مادرت سادات بودی                         #آرمان                                                                                               #جان_فدا 💚🌷

جاریت حق داشته،حالا چون مادرشوهرت به نفع تو کار کرده داری ازش به خوبی یاد میکنی،اگه برعکس بود قضیه رو‌جور دیگه تعریف میکردی،

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

اگه خونه خود مادر شوهرت ایناست اگه جاش بودم میگفتم ناراحتی برو خونه بگیر..😐💔

وقتی اولین بار بوده و مجبور شده دیگه چیکار می‌کرد

شمام قدر مادر شوهرتو بدون ک این بحث و حرفا بخاطر لطف و محبت ایشون ب شماست

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!
تا اونجایی که گفته قفل کتابی بزنم حق داشته اون قفل کتابی رو اگه عروسم به من بگه جرش میدم

شما تصور کن نصف شبی مادرشوهرت با کلید بیاد تو خونت بخدا ک خیلی هم خوب گفته

اگه  مخالفی ریپ‌ نزن من برا 

وقتی مادرشوهرت ادم محترمیه و وقت و بی وقت نمیره چه اشکالی داره جاریت الکی گنده کرده قضیه رو 

ماهم کلید یدک دادیم به مادرشوهرم اینا ، اونام کلید خونشون رو دسته کلید ماست چه ایرادی داره

🤍🌱

به نظرم یه کوچولو جاریت حق داره درسته تاالان استفاده نکرده ولی ادم خوابه میترسه یه دفعه من وشوهرم توخونه ایم نصفه شب برم دسشویی یه دفعه شوهرم بیاد تو پذیرایی سکته میکنم و اینکه بهترین کار این بود همون اول اسنپ میگرفتین همیشه حدو فاصلرو رعایت کن و اینکه منم بفهمم شوهرم بدون مشورت من کلید داده به مامانش بااینکه استفاده نمیکنن ولی برخورد جدی میکنم باشوهرم

فقط 12 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود😍۱۴۰۴/۰۴/۱۸ واسه اولین بار صدای قلب کوچولوی شنیدم  🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🥰۱۴۰۴/۰۶/۱۳ اولین خریدت کردیم دوتا زیر دکمه کوچولو بابا همش میگه این خیلی برات بزرگه 🤩۱۴۰۴٫۰۷/۰۲ وقتی بابایی دستش رو شکمم بود یه لگد محکم زدی بابایی کلی خندید و ذوق کرد برات ❤️ ۱۴۰۴/۰۷/۰۳ پریشب با دیدن خون یه شوک بهم دادی مامانی اونجا احساس کردم یه تیکه از وجودمی و چقدر بهت دلبستم من گریه کردم و بابایی خیلی نگرانت بود رفتم دکتر و گفت نیم سانتی دهانه رحم باز شده و باید استراحت کنم 😢۱۴۰۴٫۰۷٫۱۵ امروز اتفاقی فهمیدیم بابایی از یه آهنگ خارجی خوشش میاد توهم خوشت میاد و هروقت اون آهنگ میذاریم کلی تکون میخوری منو باباییم دستمون میذاریم رو شکمم و دوتایی از شیطنتات کیف میکنیم راستی اسمتم انتخاب کردیم قلب مامان  ❤️

عزیزم ایشونم خیلی تند رفته اما قبول کن حس کرده بقیه دارن به حریم خصوصیش وارد میشن

فکر کنم شما هم اسنپ می گرفتید اینهمه استرس و ناراحتی پیش نمی اومد

تا میشه باید از جاری فاصله گرفت و چیزی ازشون نخواست که بعدش این مسائل پیش نیاد 

در حالی که ایشونم می تونست منصفانه تر برخورد کنه

وطن ای مادر غمدیده ام.......