2777
2789

من یه جا کار میکردم ک مغازه رو ب رویی پسره ازم خوشش اومد باهم رفیق شدیم بعد هفت ماه اومد خاستگاری اونجایی ک کار میکردم چون قرص اعصاب میخوردم صاحب کارم و دوتا همکارا فهمیدن و اینک یکبارم بیمارستان روان بستری شدم 

من مشکلم افسردگیه از همون اول ب خاستگارم گفتم حتی بیمارستان میومد دیدنم گل و خوراکی میاورد گف این قضیه تاابد بین خودمون میمونه...

مادرش دیروز رفته محل کار قبلیم الان شاغل نیستم 

پرس و جو کرده دوتا دخترای همکارم گفتن دختره  بیما ستان اعصاب بودع و روانیع

اللن میخام پیام بدم ب دخترع چی بنویسم براش

ابرومو بردن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی نگو حالا چیزی بگی چه فرقی به حال خودت میکنه زندگیتو کن بگو من حالا ی تایمی اونجا کار داشتم تو بیمارستان یا بگو راجع به یکی دوستام بود نخواستم همه مطلع بشن اوناهم خیلی توکارام تجسس میکردن دیگه بد متوجه شدن اگه هم دیگه فهمیدن که ولش کن مهم نیست