2777
2789
عنوان

تعریف شما از زیبایی و زشتی چیه؟

166 بازدید | 17 پست

اینجا خیلی دیدم همه میگن فلانی چون زیبا نبود کسی عاشقش نشد حالا عشق رو مثال میزنم چون اینجا زیاد دیدم، درکل چرا ایرانیا همش زیبایی رو تو چهره  و استایل و ...میبینن ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون مهمه 

حرفا کلیشه ای نگاه نکن همینا که میگن زیبای مهم نیس فقط اخلاق .یه پسر زشت بهشون پیشنهاد بده با تحقیر رد میکنن.

در کل  زیبای خیلییی تاثیر داره ولی همه چیز نیس

کسانیکه که بخاطر سیرت زیبا طرف باهاش ازدواج کردن هم خوشبخت ترن هم دوام ازدواج شان بالاتر از کسانیکه فقط صورت زیبا را مد نظر داشتن

🪻🌻💫 هرگز تسلیم نشوید امروز سخت است و فردا سخت تر…اما پس فردا روز روشنی برای تون خواهد بود ✨👌 https://abzarek.ir/service-p/msg/1884390

ربطی به ایرانی و غیر ایرانی نداره الآن مگه اورپا و آمریکا و کشورهای شرق اسیا رقابت برای زیبایی اندام و چهره نیس؟!

آقایون درخواست ندید.😒🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️ اگر هم ریپلای کردم یا تو تاپیکتون پست گذاشتم مطمئن باشید حواسم نبوده آقا هستید🤦🏻‍♀️

چون واقعا مهمه هر کی گفت مهم نیست دروغ گفته 

آدما اول به قیافه نگاه میکنن بعد تصمیم میگیرن اخلاق و بقیه موارد رو بسنجن 

حق هم دارن آدم با کسی که به دلش نباشه نمیتونه زندگی کنه

تورک آذربایجان ،کورد کورمانج❤️
کسانیکه که بخاطر سیرت زیبا طرف باهاش ازدواج کردن هم خوشبخت ترن هم دوام ازدواج شان بالاتر از کسانیکه ...

من منظورم ازدواج نبود  مثال زدم ولی در کل تو جامعه ما کسی براش مهم نیست که باطن طرف چیه همه فقط از رو ظاهر  بقیه رو قضاوت میکنن 

ملاک های زیبای از نظر هر شخصی متفاوت هست زیبایی ویژگی های مطلقی نداره خیلی ها زیبای را در اندام میدونن و خیلی ها اعضای چهره و خیلی ها حالت جذابیت چهره

خیلی ها هستند از نظر اعضای صورت زیبا هستند اما بخاطر حالت چهره جذابیت ندارن 

🪻🌻💫 هرگز تسلیم نشوید امروز سخت است و فردا سخت تر…اما پس فردا روز روشنی برای تون خواهد بود ✨👌 https://abzarek.ir/service-p/msg/1884390
ربطی به ایرانی و غیر ایرانی نداره الآن مگه اورپا و آمریکا و کشورهای شرق اسیا رقابت برای زیبایی اندام ...

اونجا کسی که شغلش مرتبط با مد و ایناست میفته دنبال عمل زیبایی و ژل و ... نه به خاطر خوشایند دیگران