2777
2789
عنوان

دلم خیلی شکسته از خانوادم

| مشاهده متن کامل بحث + 7611 بازدید | 80 پست

کاملا درکت میکنم، منم یه مدت شرایط بسیار سختی تجربه کردم، همسرم وقتی بچه دوم حامله بودم منو گذاشت ورفت، چه مصیبت ها که نکشیدم، ولی خییییلی صبر کردم، بعد دوسالگی پسرم رفتم سرکار خرج بچه هامو میدادم،، خب خانواده خیلی خوبی هم دارم که کنارم بودن تنهام نذاشتن،، الان دیگه خونه خودم هستم، همسرم برگشت شبانه روز برای خوشبختی ما کار میکنه

چشم عزیزم شماهم درحقم دعاکنین همین الان اشک نمیذاره جوابتون بدم فقط دعام کنین معجزه بشه ازاینجاهم بر ...

معجزه نمیشه.باید بخوای . بگرد جایی که پرستار سالمند بخوان با بچت برو.‌به خصوص یه سری مردای مسن هستند که نگهداری می‌خوام. عقد می کنی و ازش نگه داری می کنی و بعدها پول بیمه اون بهت میرسه و حقوق داری. دختر دایی بابام همین کار رو کرد. الان حقوق داره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم میتونی پرستاری از سالمند انجام بدی؟میتونم برات کارپیداکنم 

من کهگلویه هستم اگه شهرخودم باشه میتونم برم که بچمو هم ببرم ولی شهردیگه نمیتونم😔چون اینجا هنوز دادگاهی دارم

بانویی از تبار لر🌹 لر یه طایفه نی لر یه ارتشه🌹                  فرزندم...  برای تمام سختی هایی که کشیدی زمین و زمان را به هم میدوزم تا خوشبختت کنم 🌹 تمام این روزهای سختی که داره میگذره از ذهنت پاک میکنم🌹

چشم عزیزم شماهم درحقم دعاکنین همین الان اشک نمیذاره جوابتون بدم فقط دعام کنین معجزه بشه ازاینجاهم بر ...

خانواده سمی از هر چیزی بدتره 

این رو کاملا درک میکنم 

میفهمت باران ...

من هم مادرم .‌..

پسرم نزدیک ۴ سالشه 

عزیزم قلبا برات دعا میکنم

هر موقع خواستی ریپلای کن منو ... دردودل کن 

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇
بله زندان هست چندماهه . خودش هم راضی هست از زندان بودنش میگه مهریه نفقه ندارم جام راحته میمونم

پس طلاقتوبگیرحداقل کمیته و بهزیستی ب بچت کمک میکنن،میتونی طرف دهدشت پرستاری ازسالمندکارکنی؟

عزیزم امیدوارم پسرت جوری سربلندت کنه تلافی غصه هاتون از دلت در بیاد. داداشت هم بچه است نادونی کرده خ ...

بله نفقه مهریه گذاشتم اجرا حکم جلبش هم اومده خودش رفته با پای خودش زندان گفت ندارم بدم میرم زندان چندماهه زندانه خانوادش حتی سراغی از بچشون هم نمیگیرن. 

بانویی از تبار لر🌹 لر یه طایفه نی لر یه ارتشه🌹                  فرزندم...  برای تمام سختی هایی که کشیدی زمین و زمان را به هم میدوزم تا خوشبختت کنم 🌹 تمام این روزهای سختی که داره میگذره از ذهنت پاک میکنم🌹

همون بهتر زندون باشه. مگه نمیگی کتکتون میزد..

خیلی خیلی یه ترس بزرگی گذاشت توی ذهن بچم که فکرمیکنه تمام باباها بچهاشون میزنن وقتی یه بابایی بچشو میبره مغازه یا محبت میکنه خیلی براش عجیبه  میگه چرا بابای من خوب نبود 

اگه طرفه دهدشت بتونی بیای میتونم ب یه خانواده معروفیت کنم

نه از دهدشت خیلی دورم نمیتونم به خدا😔

عزیزم حالا که بچت رو  آوردی پیشت درقبالش مسئولیت داری مواظبش باش بشین قشنگ برا زندگیت تصمیم بگیر نزار اشک بچت دربیاد من مادر نیستم اما داداش کوچیک دارم وقتی گریه می‌کنه خیلی چشای معصومی دارن

پس طلاقتوبگیرحداقل کمیته و بهزیستی ب بچت کمک میکنن،میتونی طرف دهدشت پرستاری ازسالمندکارکنی؟

کمیته تا مراحل کامل طلاق طی بشه.  نه دهدشت نمیتونم خیلی دورم هم شناختی از اونجا ندارم راستش میترسم تنها به خدا تاحالا هیچوقت نرفتم

بله نفقه مهریه گذاشتم اجرا حکم جلبش هم اومده خودش رفته با پای خودش زندان گفت ندارم بدم میرم زندان چن ...

عجب آدمیه ها. به نظرم دنبال کار باش هرطور شده میدونم شهرتون کوچیکه ولی فروشندگی مربی مهدکودک ازینطور چیزا ببین چی پیدا میشه بچه رو هم بسپر پیش دبستانی اون موقع دیگه یکم پول دستته میتونی بفرستیش انشاالله به زودی هم که مدرسه برو بشه دستت برای کار باز میشه روزا که اون مدرسه است تو هم سر کاری. حقیقتش من اگه توی این موقعیت بودم و اگه کار برام گیر نمیومد سعیمو میکردم برم یه شهر بزرگتر مثلا اصفهانی جایی ولی خب اونم ریسکه از خیلی جهات نمیشه پیشنهاد داد. 

خیلی خیلی یه ترس بزرگی گذاشت توی ذهن بچم که فکرمیکنه تمام باباها بچهاشون میزنن وقتی یه بابایی بچشو م ...

تو مادر خیلی خوبی هستی که ازون زندگی اومدی بیرون. سختی هم همه جاهست. الان ماهم که توخونمونیم دغوغه ی چیزای دیگه داریم. یکم تحمل کنید. ازخدا بخاه مسیر درستو نشونت بده.  

خیلی خیلی یه ترس بزرگی گذاشت توی ذهن بچم که فکرمیکنه تمام باباها بچهاشون میزنن وقتی یه بابایی بچشو م ...

عزیزم من خودم فارسم اما عروس لراشدم،هروقت میام طرف دهدشت یه خانومی واسم نون تیری میپزه هرخمیرده کیلویی۲۰۰تومن روزی دوتاخمیرمیپزه درآمدش خوبه شماهم اگه میتونی بیای شهرهمین نونم ک بپزی خرج خودتوبچتودرمیاری