2777
2789
عنوان

دلم خیلی شکسته از خانوادم

| مشاهده متن کامل بحث + 7611 بازدید | 80 پست
پدر شوهر نه ولی مادر شوهر دارم که یه دیو هفت سره به خدا

امسالم یجوری سر کن. از سال بعد که پسرت میره مدرسه، شما برو سرکار خب اینجوری که نمیشه.‌گناه داره اون طفلک

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

امسالم یجوری سر کن. از سال بعد که پسرت میره مدرسه، شما برو سرکار خب اینجوری که نمیشه.‌گناه داره اون ...

انشالله توکل بر خدای بزرگ❤❤

بانویی از تبار لر🌹 لر یه طایفه نی لر یه ارتشه🌹                  فرزندم...  برای تمام سختی هایی که کشیدی زمین و زمان را به هم میدوزم تا خوشبختت کنم 🌹 تمام این روزهای سختی که داره میگذره از ذهنت پاک میکنم🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله توکل بر خدای بزرگ❤❤

❤️

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

باران ؟

جانم

بانویی از تبار لر🌹 لر یه طایفه نی لر یه ارتشه🌹                  فرزندم...  برای تمام سختی هایی که کشیدی زمین و زمان را به هم میدوزم تا خوشبختت کنم 🌹 تمام این روزهای سختی که داره میگذره از ذهنت پاک میکنم🌹

جانم

ازت خواهش میکنم 

نذار بچتو اذیت کنن

نذار ی تو سری خور بار بیاد 

بچتو شجاع بار بیار 

خودت شجاع باش و بذار شجاعت رو ازت یاد بگیره

نذار هیچ احدالناسی کتکش بزنه

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇
ازت خواهش میکنم  نذار بچتو اذیت نکنین نذار ی تو سری خور بار بیاد  بچتو شجاع بار بیار&nb ...

بعضی وقتا پیشش نیستم که کتک میخوره

فقط خدامیدونه توی چه شرایطی هستم وچه غهمایی توی قلبمه و چه مشکلاتی تحمل میکنم😔

باران  کاش کنارت بودم  و واقعا کمکت میکردم

قربونت برم عزیزم به دعاهاتون احتیاج دارم که خدا یه معجزه بذاره وسط زندگیم

بعضی وقتا پیشش نیستم که کتک میخوره فقط خدامیدونه توی چه شرایطی هستم وچه غهمایی توی قلبمه و چه مشکلا ...

هر جا میری بچه رو با خودت ببر 

نذار تو خونه مادرت بمونه

بمونه ک کتک نوش جون کنه ؟

ببرش 

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇
هر جا میری بچه رو با خودت ببر  نذار تو خونه مادرت بمونه بمونه ک کتک نوش جون کنه ؟ ببرش

😔😔

غربی شرقی شمالی جنوبی  کدوم طرف کشوری

کهگلویه هستم