2777
2789
عنوان

دلم خیلی شکسته از خانوادم

| مشاهده متن کامل بحث + 7611 بازدید | 80 پست
عزیزم من خودم فارسم اما عروس لراشدم،هروقت میام طرف دهدشت یه خانومی واسم نون تیری میپزه هرخمیرده کیلو ...

نون تیری بلدم بپزم گفتمبیام شهر مغازه پیداکنم اگه خواستن سفارش بگیرم بپزم براشون منتظرم یکمی دستم پر بشه بتونم آرد بخرم

بانویی از تبار لر🌹 لر یه طایفه نی لر یه ارتشه🌹                  فرزندم...  برای تمام سختی هایی که کشیدی زمین و زمان را به هم میدوزم تا خوشبختت کنم 🌹 تمام این روزهای سختی که داره میگذره از ذهنت پاک میکنم🌹

کمیته تا مراحل کامل طلاق طی بشه.  نه دهدشت نمیتونم خیلی دورم هم شناختی از اونجا ندارم راستش میت ...

پس عزیزم یه راهنمایی دیگه هم ک میتونم بکنم آینه ک برو لنده به خیریه بنیاد علوی سربزن نمی‌دونم آدرسش کجاست امابپرس تاپیداش کنی احتمالاکمکت کنن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نون تیری بلدم بپزم گفتمبیام شهر مغازه پیداکنم اگه خواستن سفارش بگیرم بپزم براشون منتظرم یکمی دستم پر ...

عزیزم داخل شهرشماسفارش میگیری خودشون اردمیدن نمیخوادشمااردبخری،شمافقط مزددستتون ک می‌پزیم ده کیلوخمیر۲۰۰میشه،چون می‌دونم طرف شما همه نون محلی میخورن وجدیدا خانوما خودشون نمیپزن سفارش میدم کسی براشون بپزه،شماهم چندتاخونه ک برین روزی یه خمیربپزین خوبه بچتونم با خودتون میبرید

عزیزم چه وسایلی برای بچت میخوای؟

وسایل لوازم تحریرش توان خریدنشون ندارم 

کیف و قمقمه و دفتر و این چیزا خیلی برام زیاد درمیاد شغلی ندارم از خودم به خدا

بانویی از تبار لر🌹 لر یه طایفه نی لر یه ارتشه🌹                  فرزندم...  برای تمام سختی هایی که کشیدی زمین و زمان را به هم میدوزم تا خوشبختت کنم 🌹 تمام این روزهای سختی که داره میگذره از ذهنت پاک میکنم🌹