2777
2789
عنوان

دلم خیلی شکسته از خانوادم

| مشاهده متن کامل بحث + 7611 بازدید | 80 پست
خیلی دوری  من شمالم  نزدیک هم نیستیم

❤❤❤🙏🏼

بانویی از تبار لر🌹 لر یه طایفه نی لر یه ارتشه🌹                  فرزندم...  برای تمام سختی هایی که کشیدی زمین و زمان را به هم میدوزم تا خوشبختت کنم 🌹 تمام این روزهای سختی که داره میگذره از ذهنت پاک میکنم🌹

نه کار نیست از شهر خیلی دورم

چرا کار نیست؟ کار دورکاری هست . اگه ساخت کلیپ بلد باشی کار هست.

یه پسر مهربون انشالله ☺️! جون مادرت گزارش نزن! آخه نه حقتو خوردم ! نه مال‌تو بردم! انشالله مرض نداری که ؟!☺️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دورت بگردم 

حسینتو هر جا میری مثل ی نوزاد ب خودت ببند و همرات ببر

تو در قبالش مسئولی 

نذار انگشت هیچ کسی بهش بخوره 

خدا نمیشینه برات معجزه نمیکنه تا خودت حرکت نکنی 

اینو من بارها تجربه کردم 

پس دستتو بذار رو زانوهات 

بلند شو دختر 

خودت از پسرت حمایت کن 

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇
دورت بگردم  حسینتو هر جا میری مثل ی نوزاد ب خودت ببند و همرات ببر تو پر قبالش مسئولی  ن ...

چشم عزیزم شماهم درحقم دعاکنین همین الان اشک نمیذاره جوابتون بدم فقط دعام کنین معجزه بشه ازاینجاهم برم دیگه کم اوردم کاش هیچوقت مادر نمیشدم😔😔😔

بانویی از تبار لر🌹 لر یه طایفه نی لر یه ارتشه🌹                  فرزندم...  برای تمام سختی هایی که کشیدی زمین و زمان را به هم میدوزم تا خوشبختت کنم 🌹 تمام این روزهای سختی که داره میگذره از ذهنت پاک میکنم🌹

نمی‌دونم چرا برا بچتون بغض کردم 🥹عزیزم یعنی هیچ راهی نیست برگردی سر زندگیت شوهرت هنوزم معتاده؟

بله زندان هست چندماهه . خودش هم راضی هست از زندان بودنش میگه مهریه نفقه ندارم جام راحته میمونم

عزیزم امیدوارم پسرت جوری سربلندت کنه تلافی غصه هاتون از دلت در بیاد. داداشت هم بچه است نادونی کرده خیلی حس بدیه ولی دعوا پیش بچه ها پیش میاد. دادگاه خرجی نبریده مگه؟ البته من نمیدونم روندش چطوریه. نمیتونی پیگیری قانونی کنی؟

داداشتونم بچه ست عزیزم. به دل نگیر. فقط باید مراقب باشی بیشتر. بقول یکی ازکاربرا مثل نوزاد باخودت ببر هرجامیری. باداداشتم مهربانانه حرف بزن. بلخره بچهای کوچیک ادیت دارن بچهای یکم بزرگتر درک کنار اومدن بااونا رو ندارن ما باید خودمون حواسمون باشه. الان من خاهرزاده هامو میبینم ، خاهر بزرگتر داداش کوچیکترشو میزنه بیخودی.

بچتو به خوانواده شوهرت نده بخاطرهمین مسائل .

خودت انشالله توکل بخدا مسیر درستو پیدامیکنی.