2777
2789
عنوان

دلم خیلی شکسته از خانوادم

| مشاهده متن کامل بحث + 7611 بازدید | 80 پست
غصه نخور ۱۱ ساله هم نادونه. درک کردن بلد نیست ناراحت نباش یه اشتباهی کرده بچگی کرده . زنگ بزن به شو ...

نمیده خانوادش هم اصلا سراغی از نوشون نمی گیرن

بانویی از تبار لر🌹 لر یه طایفه نی لر یه ارتشه🌹                  فرزندم...  برای تمام سختی هایی که کشیدی زمین و زمان را به هم میدوزم تا خوشبختت کنم 🌹 تمام این روزهای سختی که داره میگذره از ذهنت پاک میکنم🌹

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نمیده خانوادش هم اصلا سراغی از نوشون نمی گیرن

اگه دیگه قصد برگشت نداری برو تقاضا طلاق کن.درخواست نفقه ومهریه هم بده 

خداکنه فقط به توچیزی نشه هیچوقت.بخدا که تنهاااا دلیل زنده بودن منی🫂🫀

اگر بچتون پیش خانواده پدریش وضعیت بهتری داره بسپارینش به اونا    

نمی خوانش

بانویی از تبار لر🌹 لر یه طایفه نی لر یه ارتشه🌹                  فرزندم...  برای تمام سختی هایی که کشیدی زمین و زمان را به هم میدوزم تا خوشبختت کنم 🌹 تمام این روزهای سختی که داره میگذره از ذهنت پاک میکنم🌹

الهی بمیرم براش    اسمش چیه

خدانکنه عزیزم اسمشون حسین

فقط حیف این بچه ها فقط حیف بچه هاااااا بزرگترا خودشون مقصرن با انتخاب هاشون و ضعف هاشون و ترش هاشون اما بچه ها........

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

خدا انشاالله به حق حسین زندگیشو به بهترین شکل به سامون برسونه

ممنونم الهی امین

وقتی خانواده حامی نیستن پیششون نمون. برو خونه خودت حداقل کسی به خودت و بچت سرکوفت نمیزنه.

باباش رفتارش چطوره؟

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

وقتی خانواده حامی نیستن پیششون نمون. برو خونه خودت حداقل کسی به خودت و بچت سرکوفت نمیزنه. باباش رفت ...

الان زندان هستن نه خونه ازخودمون نداریم جفت خونه برادر شوهرم بودم مستاجر برای همین نمی ذارن برم اصلا سراغی از بچشون هم نمی گیرن

الان زندان هستن نه خونه ازخودمون نداریم جفت خونه برادر شوهرم بودم مستاجر برای همین نمی ذارن برم اصلا ...

پدر شوهر مادرشوهر داری؟

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

پدر شوهر مادرشوهر داری؟

پدر شوهر نه ولی مادر شوهر دارم که یه دیو هفت سره به خدا