2777
2789
عنوان

دندانپزشک برای بچه سه ساله تهران

109 بازدید | 3 پست

سلام. دوستان دنداپزشک خیلی خیلی خوب برای بچه سه ساله میخوام ، اگر بچه تون رو پیش کسی بردید و تجربه خوبی دارید لطفا بهم معرفی کنید 

لطفا مدیون میکنم که تبلیغ نکنید و با جون بچه ی من بازی نکنید 

سلام نمیدونم ادرسش بهت بخوره یانه

منطقه 12 میشه، میدون شهدا کلینیک محمد رسول الله

دکتر نفیسه شهروی متخصص دندانپزشکی اطفال، کارش تمیز و عالیه و با اینکه جوونه خیلی کار بلد و دقیق و مسلط هستش. 

پسر من البته 4 سال و نیمه بود بازم قبلش زنگ بزن بپرس (به احتمال قوی انجام میده) 

هنوزم پیش خودش میبرم پسرم 11 سالشه

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

یه خانم دکترهست اخلاقش خیلی خوبه بچموبردم پیشش واسه پرکردن دندوناش اسم مهرزاد بلادی هستش نمیذاره اصلا بچه آمپول روببینه یابفهمه وبترسه انقدربه بچه محبت میکنه وسرگرمش میکنه که متوجه هیچی نشه مطبش توشهرک شریعتی خیابان ماهان کوچه پدرام هستش توگوگل بزن اسم پدرشونم دکترسیدمحمدمهدی بلادی هستش که کنارهمه مطبشون پدرشونم دکتراطفال وگوش وحلق بینی هستن بزنی شماره ی پدرشو میاره به همون زنگ بزن بپرس اگه مسیرت میخوره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.