2777
2789

چرا چشم دیدن پیشرفت هم دیگه رو ندارن چرا همش برا هم بد میخان چرا تا از بدبختیات  بگی ذوق میکنن قند تو دلشون آب میشه و فوری باهات مهربون میشن چرا چرا چرا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای ماهم همینطوره.

تا موقعی که نداشتیم سنگ زیر بودیم و هیچی نگفتیم از بدبختیامون فکر میکردیم نباید بگیم چون بقیه نگرانمون میشن ولی الانم که داریم یکم همه فاصله میگیرن و میگن ببین فلانی دستش خالیه پس یه وقت کسی چیزی بهش نگه ها.

فکر نکنید تازه واردما این کاربری سوممه😁کاربری اولم به نام تمشک برای سال ۹۳ یا۹۴.کاربری دومم  ooooli. متاسفانه یه بار گوشی رو ریست کردم و تاماااااام.همه رمزام پرید.منم که حافظه رمزم اصلا خوب نیست و گیج میزنه نتونستم کاربری هام رو برگردونم.
برای ماهم همینطوره. تا موقعی که نداشتیم سنگ زیر بودیم و هیچی نگفتیم از بدبختیامون فکر میکردیم نباید ...

خیلی بده اونی که یکم دستش به دهنش میرسه از بالا به همه نگاه میکنه

طرف بهم میگه برای من ۵۰ میلیون پولی نیست از من پول بگیرید

حالا خودش توی قرض هستا ولی پیش ما پز میده همش دوست دارن مارو تحقیر کنند 

البته دستمون به دهنمون میرسه یه زندگی متوسط داریم و حسرت چیزی رو هم نمیخوریم

خیلی بده اونی که یکم دستش به دهنش میرسه از بالا به همه نگاه میکنه طرف بهم میگه برای من ۵۰ میلیون پو ...

مشکلاتت رو پیش هیچ کس نگو عزیزم.

فکر نکنید تازه واردما این کاربری سوممه😁کاربری اولم به نام تمشک برای سال ۹۳ یا۹۴.کاربری دومم  ooooli. متاسفانه یه بار گوشی رو ریست کردم و تاماااااام.همه رمزام پرید.منم که حافظه رمزم اصلا خوب نیست و گیج میزنه نتونستم کاربری هام رو برگردونم.
مشکلاتت رو پیش هیچ کس نگو عزیزم.

اصلا یهشون نمیگم مخصوصا به برادرشوهرم که همش به ما فخر میفروشه

اون همه طلای ارث رو به خواهرشوهرام داد حتی یه نظر از شوهرم نپرسید انگار اصلا شوهرم وجود نداشت بعدش میاد توی دهنم میزنه خب دیگه به خواهرام دادم شما هم اگه پول لازم هستید میخوایید ماشین عوض کنید ۱۰ میلیون و ۵۰ تومن برام پولی حساب نمیشه

بی ادب به من میگه هر وقت چیزی کاری یا پولی از شوهرت میخوای بیا پیش من بگو من میام با شوهرت حرف میزنم

حالا خوبه جاریم حسرت اخلاق شوهر منو میخوره و برادرشوهرم توی گند اخلاقی مشهوره عام و خاصه

حالا این گنداخلاق به من میگه کاری میخوای من برات میکنم من پول دارم

پیش شوهرم هم بهم میگفت که بیشتر شوهرمو له که اون مثلا عرضه نداره

به قول بعضیا خدا دونست که به حلزون شاخ نداد

اصلا یهشون نمیگم مخصوصا به برادرشوهرم که همش به ما فخر میفروشه اون همه طلای ارث رو به خواهرشوهرام د ...

اشکال نداره گلم

هرکس با طرز فکر و شخصیت خودش حرف میزنه.

ایشون خودشون رو بزرگ خانواده میدونن فکر میکنن همه تره به ریشش خرد میکنن🙂

بزار تو احساسات خودش سیر کنه.

چون ماااا نمیتونیم دیگران رو تغییر بدیم.

پس اگه دوباره تکرار کرد بگو خداروشکر مرد من اینقدر از لحاظ اخلاق و ادب و احترامی که به زنش میزاره تکمیله که من نیاز ندارم کسی بهم تعارف پول کنه.

بگو اینجوری خوشم تو زندگیم و از کنار هم بودن لذت میبریم. بگو دیگه پولت رو به رخ نکش