2777
2789

پریود شدم، نمیشه گفت یبوستم ولی نمیتونم دستشویی کنم کسی تا حالا همچین مشکلیو داشته؟

الان ۴ روزه دفع نداشتم زیر دلمم درد میکنه من چون خودم سابقه یبوست دارم کلا استرسی که میشم این اتفاق میوفته یا غذاهایی که بهم نمیسازه

حتی دیروز خاکشیرم خوردم انجیر خشک ولی خوب نمیشم

هيچوقت ، هيچ‌چيز ، از هيچكس ، بعيد نیست !️

از داروخونه شربت ملین بگیر

♡عشق♡خوب است... اگر یار ♡خدایی♡ باشد...                                                                                                                     تمام پیکرت غرق کبودی...    شبیه مادرت سادات بودی                         #آرمان                                                                                               #جان_فدا 💚🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انجیر خشکو باید بخیسونی 24 ساعتا... 

آلو خورشتی، کره، روغن زیتون با سالاد اینام بخور

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

من قرص بیزاکودیل را موثر میدونم.اولش فکر کنم باید دوتا بخورید بعد ۱۲ ساعت فکر کنم اثر میکنه

اگر رودها تنبل شده باشه به کار میندازه.

زیاد مصرف نکنید که معتاد بشید ولی برای روزهای اضطراری کار راه میندازه

سه چهارتا کیوی بخور سریع درست میشه گلاب و نبات هم تو خاکشیر بریز

ممنونم ازتون

والا من همیشه خاکشیر میخوردم خوب میشدم الان انگار نه انگار اصلا اعصابم خورده

قبلنا میخوردم چون تنبلی روده داشتم ولی الان میترسم بازم بخورم عادت کنم

دکتر رفتی؟ 

متخصص گوارش منظورمه

♡عشق♡خوب است... اگر یار ♡خدایی♡ باشد...                                                                                                                     تمام پیکرت غرق کبودی...    شبیه مادرت سادات بودی                         #آرمان                                                                                               #جان_فدا 💚🌷
من قرص بیزاکودیل را موثر میدونم.اولش فکر کنم باید دوتا بخورید بعد ۱۲ ساعت فکر کنم اثر میکنه اگر رود ...

اخه نمیخوام قرص مصرف کنم چون روده هام عادت میکنه مگراینکه گیاهی برم جلو

قبلنا میخوردم چون تنبلی روده داشتم ولی الان میترسم بازم بخورم عادت کنم

فقط روغن زیتون همین الان سه چهارتا قاشق بخور

میدونی چرا تابوت جوونا سنگینه؟! چون با ارزوهاشون دفن میشن💔    کاربری یازدهم🤐            
اره بابا تحت درمان بودم ۶ ماه بعدش خوب شدم ولی تازگیا سر هر پریودم این مشکلو دارم

به نظرم بازم با دکتر مشورت کنی بهتره

ببخشید یه سرنگ بردار آب نسبتا داغ بریز تو یه لیوان یکبار مصرفی چیزی آروم به .... عقب آب داغ رو بده بره داخل(بدون سوزن)شیلنگ آب گرم رو بگیر روی قسمت مقعد طرف چپ بیشتر و با انگشت دست به خودت کمک کن دستکش یکبار مصرف دستت کن و اون ناحیه رو کمی با کرم چرب کن که ترک نخوره سخته ولی چاره ای نیس دیگه هم نزار به این حد برسه که مجبور بشی اینکار رو بکنی آب فراوان و مهمتر از همه اینکه هر لقمه رو حداقل ۳۰ بار خوب بجو  وخوب بابزاق دهانت مخلوط کن سبزیجات و میوه جات زیاد مصرف کن چای پر رنگ و قهوه ممنوع انشاالله که هر چه زودتر خوب بشین شما 

خدایا شکرت