2777
2789

بچه ها این کش توی خونمون هست مال باشگاه و ورزشه؟باهاش چیکار میکنن؟!توی خونه میتونم باهاش ورزش کنم؟اسمش چیه؟به چه درد میخوره؟لطفا بگین اگه میدونین❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کش پیلاتس فکر کنم 

حرکاتشو بزن گوگل ببین

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم

کش پیلاتس بهش میگن باهاش ورزش میکنن اینقدرخوبه باتناسب اندام 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بزن گوگل ورزش باکش بیارخیلی خوبه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

نگفتم خریدم گفتم توی خونمون داریم!نزدیک ۱۳-۱۴ ساله هست توی خونمون میخواستم بندازم بره

اگرمیدونستی چقدرخوبه نمینداختی

اگرمیدونستی چقدرخوبه نمینداختی

نه قشنگم نمیندازم میدونی من شکم و پهلو دارم الان یکماهه دارم توی خونه ورزش میکنم غذامو کم کردم شرایط باشگاه رفتن ندارم طناب و حلقه خریدم استفاده میکنم خیلی راضیم مخصوصا حلقه! اینو نمیدونستم چیه پس استفاده میکنم ازش مرسی دوستان❤️😘