2777
2789

من براباراوله که ازکاپ استفاده میکنم مارک لیوافارماست .نمیدونم درست جانرفته یاطبیعیه ولی یکم زیرشکمم احساس ناراحتی دارم وقتی هم راه میرم هی حس میکنم میخادبیادپایین یانمیدونم یجوری حسش میکنم.هنوزقلقش دستم نیومده بخاطرهمونه؟میشه ازتجربیاتتون بگید؟باکلی ذوق خرزدمش الان دلموزده😒😔😔

کم کم قلقل گذاشتنش دستت میاد. 

من هر موقع روز اول و دوم کاپ میذارم زیر دلم احساس درد خفیف و فشار و جمع شدن هوا دارم. واسه همین معمولا دو روز اول استفاده نمیکنم. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی دو ماه اول اینطوریه. طبیعیه.  بعد عاشقش میشی.  من اولین بار که استفاده کردم میخاس ...

واقعاااا.انشالله منم جابیوفتم.فعلادلموزده ومنم میخام بندازمش ولی دارم مقاومت میکنم تابیببنم چطورمیشه

کم کم قلقل گذاشتنش دستت میاد.  من هر موقع روز اول و دوم کاپ میذارم زیر دلم احساس درد خفیف و ...

پریودی من کلاهمون دوروزاوله روزسوم فقط قطره ای لکه بینیه .من بایدهمون دوروزاولش جابیوفتم که استفاده کنم خداکنه درست بشه

واقعاااا.انشالله منم جابیوفتم.فعلادلموزده ومنم میخام بندازمش ولی دارم مقاومت میکنم تابیببنم چطورمیشه

نه نه اصلا ننداز

مقاومت کن 

بعد دو سه دوره کاملا جا میفته 

بعد که جا بیفته هیربا خودت میگی کاش خیلی سال پیش کاپ میخریدم. 

باور کن بهترین چیزیه که من تا حالا عمرم خریدم. 

اون اوایل استفاده میکردم گاهی نم میداد، گاهی اذیت بودم، ولی الان انقد راحتم وقتایی که پریودم لباس زیرم از وقتی که پریود نیستم خشک تر و تمیز تر و مرتب تره.