2777
2789
عنوان

کمک فوری لطفا مشهدیا

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 27 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینارو از دیوار پیدا کردم شمارشونو ی تماس بگیر ان شالله بیان وکارتونو راه بندازن سریع

ممنون عزیزم   

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج          

خاهش میکنم اگ میخاین تشریف بیارید منزل ما ادرس بدم تو خصوصی . من تا ظهر همسرم میان ناهار رو منزل ما ...

فدات شم گلم خیلی شما لطف دارید 🌺🌺

من فردا باید برم مصاحبه ,تهران اگر نشه ک باید خودمو دخترم با اتوبوس برگردیم 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج          

فدات شم گلم خیلی شما لطف دارید 🌺🌺 من فردا باید برم مصاحبه ,تهران اگر نشه ک باید خودمو دخترم با ات ...

باور کنید بی تعارف میگم شمام عین خاهر من . بازم ان شالله ک کارتون راه میفته اما اگ دیدی سخت بود ی پیام تو خصوصی بده بهم ادرس بدم اسنپم بگیرم برات بیاین اینجا 

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

باور کنید بی تعارف میگم شمام عین خاهر من . بازم ان شالله ک کارتون راه میفته اما اگ دیدی سخت بود ی پی ...

چقدر شما مهربونی عزیزم 

فدات خداروشکر حل شد ممنونم گلم

انشالله خدا اندازه قلب مهربانت هوات رو داشته باشه ♥️

چقدر شما مهربونی عزیزم  فدات خداروشکر حل شد ممنونم گلم انشالله خدا اندازه قلب مهربانت هوات رو ...

❤️❤️الهی شکر ک مشکلتون حل شد سفر ب سلامت ب امید دیدار موفق باشین گلم

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

❤️❤️الهی شکر ک مشکلتون حل شد سفر ب سلامت ب امید دیدار موفق باشین گلم

قربونت عزیزم سلامت باشی

فدااات