2777
2789

عمل زیبایی شکم و لیپوساکشن کمر انجام دادم ده روزه 

همش باید خم باشم نمیتونم صاف شم کسی میدونه من کی صاف میشم ؟ یا میتونم صاف راه برم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه خانمی تو آرایشگاه گفت من همین عمل انجام دادم 

چیزی که شنیدم گفت تا ۴۰ روز نمیتونستم صاف راه برم

هزینش میگی؟

درد داشت؟

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

یه خانمی تو آرایشگاه گفت من همین عمل انجام دادم  چیزی که شنیدم گفت تا ۴۰ روز نمیتونستم صاف راه ...

وای تا ۴۰ روز 😭😭😭😭 

هزینه اش تا الان شده ۱۰۴ میلیون 

ببین دردی نیست که نتونی تحمل کنی ادم بیشتر کلافه میشه از خوابیدن و این لوله و درن هایی که به ادم وصله خیلی ادمو کلافه میکنه اگه کسی باشه کمک کنه اصلا سخت نیست 

چه بی مسئولیت پیش کی عمل کردی؟ کدوم شهر؟ 

من اصفهان عمل کردم اتفاقا دکترم خیلی خوبه تاحالا هم ازش راضی بودم واقعا

این که میگم درست حسابی جواب نمیدن بخاطر اینه که اونم نمیدونه من کی جرات صاف شدن دارم 😄😄😄 ولی میگه تا دو ماه تو نباید هیچ کار سختی بکنی با خنده میگه تو دیگه فقط واسه قشنگی هستی فقط.

وای تا ۴۰ روز 😭😭😭😭  هزینه اش تا الان شده ۱۰۴ میلیون  ببین دردی نیست که نتونی تحمل کن ...

خدارو شکر که دردش زیاد نیست منم در آینده قصد دارم عمل کنم.

تا چند روز باید درن داشته باشی؟ 

شنیدم رد ابدو تا یک سال بی حس میمونه چون عصبها قطع میشه. 

در خواست دوستی آقایان  پذیرفته نمی‌شود. 
خدارو شکر که دردش زیاد نیست منم در آینده قصد دارم عمل کنم.  تا چند روز باید درن داشته باشی؟&nb ...

جای بخیه ش خیلی بده تا اخرش میمونه

به نام خداوند رنگین کمان/بچه ها نخندینا.../ما اریایی هستیم عرب نمیپرستیم/البته عربای ایران جاشون توقلبمه

من اصفهان عمل کردم اتفاقا دکترم خیلی خوبه تاحالا هم ازش راضی بودم واقعا  این که میگم درس ...

انشاالله نتیجه عملت همونی که میخای بشه. 

من لیپو، ابدو، ترانسفر باسن و لیفت سینه دوست دارم انجام بدم اما میترسم همش با هم انجام بدم. مخصوصا که در ترانسفر ریسک عفونت بالاست. 

به نظرت کدومارو انجام بدم؟ 

در خواست دوستی آقایان  پذیرفته نمی‌شود.