برای خمیر بامیه هم تا شربت بار خنک میشه شروع به کار کنین
یه لیوان اب
با یه کره 100 گرمی میذاریم روی اجاق وقتی جوشید و کره اب شد بهش یع لیوان ارد اضافه کنین و یه قاشق از شربت بار خنک شده ارد رو با شربت که اضافه کردین ده دقیقه مدام هم بزنین و به اصطلاح داغ بزنین مثل حلوا که گهواره میشه ارد باید اون شکلی باشه
بعدش خمیر رو بریزین داخل یه ظرف تا خنک شه
بعد اروم اروم سه تا تخم مرغ رو بهش اضافی میکنین و بعد هر تخم مرغ هم میزنین و در اخر نصف قاشق چای خوری وانیل و نصف قاشق چای خوری هم بکینگ پودر بزنین
در اخر بریزین توی قیف و داخل تابه که روغن داره خمیر رو بریزین و اندازه مورد نظر قیچی کنین اول روغن سرد باشه و بعدش گرم کنین
و اینکه هر بار خمیر رو میریزن صبر کنین تا روغن خنک شه
و در اخر بردارین و بریزین تو شهد و بعدش ابکش کنین نوش جونتون