2777
2789

میخوای زندگیت بمونه دیگه اینجا نیا

ذکر لا اله الا الله زیاد بگو

سردی کمتر بخور و گرمی رو زیاد کن

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شک ندارم که بد بین شدم😑😑😑😑

خب این خیلی بدتره . یه مدت تحت نظرش بگیر رفتارشو با قبل مقایسه کن اگر دیدی رفتارش نسبت به قبل عوض شده و نسبت به خودت سردتر از قبل شده احتمال خیانت وجود داره

وای الان دارم از حرص میمیرم دلم میخواد بهش گیر بدم دلمم نمیاد😑

نه عزیزم خودتو اذیت نکن کمترم بیا نی نی سایت من از خیلی وقته نیومده بودم تا الان 

مثلا یکی نوشته بود زیربغلم سیاهه چکارکنم باورمیکنی زیربغل من سفید بوده دیدم روز به روز داره سیاه میشه 

یعنی در این حد روم اثرمیزاره دیگه سعی کردم نیام کلا

خب این خیلی بدتره . یه مدت تحت نظرش بگیر رفتارشو با قبل مقایسه کن اگر دیدی رفتارش نسبت به قبل عوض شد ...

بچم خوبه همه چیش تحت نظرمه اینجور نیست اصلا 🥲 من بد بین شدم 

امروز دو نفر بابت خیانت تو شهرمون خودکشی کردن🗿 ولی زنده موندن

درمانگر ذهن و روح😌💜
نه عزیزم خودتو اذیت نکن کمترم بیا نی نی سایت من از خیلی وقته نیومده بودم تا الان  مثلا یکی نوش ...

وای من 🥲🥲🥲🥲🥲 دقیقا فوریییییییی جذب می‌کنم 

حالا اگر چیز خوب بود هیچی نمیشد😏

درمانگر ذهن و روح😌💜
وتی ایموجی سردیس موآی یا همون کاکا سنگی و میذاری دیگه باید اونقدر گنگ باشی روت تأثیر نذاره که

اهم اهم ☹☹☹ ایموجیه فقط وگرنه من حساس و ظریف و گوگولیم😪

درمانگر ذهن و روح😌💜
بچم خوبه همه چیش تحت نظرمه اینجور نیست اصلا 🥲 من بد بین شدم  امروز دو نفر بابت خیانت تو شهرمو ...

بشین باهاش صحبت کن اونم دوستانه نه با تحکم که احساس کنه تحت بازجویی قرار گرفته اولش با قربون صدقه رفتن شروع کن بعدش یواش یواش سر صحبتو باز کن بگو عزیزم من نگرانی بابتت دارم اگر برام مهم نبودی اصلا باهات صحبت نمیکردم و خلاصه خیلی موزیانه   از زیر زبونش بکش بیرون . بهترین راه اینه وگرنه از همون اول اگر بخوایی با اخم و ناراحتی شروع کنی اونم گارد میگیره اگرم ان شاالله چیزی نبود از زبون خودش بشنوی تا خیالت راحت بشه