2777
2789

دوستان اینو بگم قبلش مادرشوهرپدرشوهرمن ن خونه بهم دادن ن ماشین ن پول هیچی باشوهرم ازصفرشروع کردیم فقط بلدن بگن ما خیلی وابسته ایم و ول کن‌بچه نباشن اینم بگم اوضاعشون توپ بوده اما  جمع کن نبودن همه رو ب باد دادن این چندسال اخیرم یخورده جمع کرده بودن ک‌ی ادم خدانشناس کثافت اومد سر بابای همسرمو‌کلاه گذاشت هرچی هم گفتیم این کلاهبرداره اصلا گوش نداد تمامممم زندگیشو حتی اساس زندگیشو دادب یارو ۲میلیارد هم بدهی بالااورد تازه ۲۰۰تومنم‌ازشوهر من گرفت منم این چندسال سختی کشیدم ی زمین و ی ماشین کل سرمایمونه  حالا الان کم کم داره حالیش میشه ک یارو سرشو‌کلاه گذاشته شوهرم‌همش میگ‌ چیکار کنم بابامه نمیتونم ولش کنم بچه ها من چیکار کنم؟؟؟؟اینم بگم تمام این چندسالی ک‌من سختی میکشیدم مادرشوهرم کیف دنیارو‌میکرد خونش‌مثل تازه عروسا ماشین زیر پاش رابطشم با من و شوهرم خوب نیست هیچ‌رسیدی هم ازاون طرف ک ل ا ه بردار ندارن 

یک‌روزی باران میبارد آرام‌آرام‌میشوید غم هارا❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میفهمم قشنگ جی میگی واقعااااا زور داره به ادم فشار میاد  مخصوصا ک رابطشونم باتون خوب نیست&nbs ...

این همه سال سختی کشیدم حالا بدم بدهی یکی دیگ 

خوب نگفتی در نهایت میخواد چیکار کنه؟  یعنی خونه و زمین تورو بفروشه بده به اونا؟  

اینو نه اجازه نمیدم

ولی اگر به قدر خرج خونشون بخواد بده و ماهم به سختی نمیفتیم اجازه میدم

همین الانم شوهرم داره هزینه های زندگی داداششو میده 

خودم خیلی وقتا براش غذا میپزم.  چون خودش نمیتونه کار کنه تو هزینه هاش مونده.  یدونه دخترم داره قراره عموها باهم پول بذارن براش جهیزیه خوب بخرن که سربلند بره خونه بخت

ولی خونه و ماشینتو چرا باید بدی به اونا.  اصلا برات همه کاری هم کرده باشن بهترین عروسی بهترین طلاها بهترین خونه و ماشین 

واقعا چیزی که بازحمت بدست اوردی رو چرا باید بدی بهشون؟ 

شوهرت تک فرزنده؟ چقد بدهی داره باباش؟ پول دارین اونوقت بدهی بدین؟یا منظورشوهرت فروش خونه و ماشینه

۲میلیارد ن ی خواهر هم داره  نه دیگ کل زندگی ما اندازه بدهی باباشه اینم درنظر بگیر باباش الان حتی خونه هم‌نداره خونه دخترشه

همین دیگ  بدهی باباشو بده اخه سابقه داشته ازخودش زده بخاطرشون

من باشم میگم شبم برو تو بغل همون بابات بخواب.  

دیگه پررو و پرتوقع نباشه شوهرت.  

سختیش مال تو بوده زحمتش مال تو بوده به خوشیاش که رسید بفروشه بده بدهی باباش؟  

چقدر شوهرت رو داره آفرین

خوب نگفتی در نهایت میخواد چیکار کنه؟  یعنی خونه و زمین تورو بفروشه بده به اونا؟   اینو نه ...

اره دیگ‌ شوهرم چیزی نگفته هنوز ولی همش میگ باید یکاری برای بابام‌کنم ما خودمونم‌سرمایه ای نداریم میترسم همونم بده ب اونا  باباشم با صد تومن دویست تومن مشکلش حل نمیشه بنظرتون کارم اشتباهه اگ‌نذارم؟