2777
2789

سلام دوستان ، تصدق شما یا همون تصدق تون به نظر شما چه معنی میده ؟ می خوام ببینم با نظر خودم یکیه ...

قربان شما🤔

میشه لطفاً از آخرین تاپیکم دیدن کنی؟

اینکه یه روز خوب قرار برسه دروغی بود که از بچگی تو سرمون کردن ..... بعضی وقتا زندگی یه جایی می ایسته ..... حتی به جای حرکت رو به جلو به عقب میره ...... به خودت میای میبینی با موی سپید و با جسمی داغون عمرت رفت پی زندگی دروغی 

تصدق از صدقه میاد

یعنی براتون صدقه کنار میذارم چشم نخورین؟!😅

📍"مشرق و مغرب اَر روم...وَر سوی آسمان شوم نیست نشانِ زندگی...تا نرسد نشانِ تو"🌼🌼🌼🌼🌼"ای گوهری از کانِ من...وی طالبِ فرمانِ من...آخر ببین احسانِ من...باشد که با ما خو کنی"  "مولانا"🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼  "کو یه قانون کو یه زندون واسه دزدای سر چاله میدون،کو یه رگبار؟ کو یه بارون ؟که بشوره ببره اینارو بیرون..ما یه عمره که می نالیم ماها چرا همیشه تو همین حالیم؟؟مارو گشتی، آخه مشتی چی می تونه باشه توی این جیبای خالیم؟؟ما یه عمره که می نالیم..همه وعده شون به ما زخم کاریه.. اینا واسه ما یادگاریه..خندمون واسه گریه زاریه!! دیوونه خونس 😅 شما سختین! شما سَدین! شما که ازتون نمی مونه ردی..باشه ما هیچ، باشه ما گیج! دورمون بزنید ولی تا یه حدی..ماها سختیم نمی سازیم، ماها فیلمای با پایان بازیم..ماها دردیم ما نیازیم..ماها مثل پول آب و برق و گازیم!!ماها دردیم ما نیازیم" متن آهنگ "زخم" فرزاد فرزین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معنی " قربان شما " نمیده ؟

چرا درسته

مثلا فداتون بشم

📍"مشرق و مغرب اَر روم...وَر سوی آسمان شوم نیست نشانِ زندگی...تا نرسد نشانِ تو"🌼🌼🌼🌼🌼"ای گوهری از کانِ من...وی طالبِ فرمانِ من...آخر ببین احسانِ من...باشد که با ما خو کنی"  "مولانا"🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼  "کو یه قانون کو یه زندون واسه دزدای سر چاله میدون،کو یه رگبار؟ کو یه بارون ؟که بشوره ببره اینارو بیرون..ما یه عمره که می نالیم ماها چرا همیشه تو همین حالیم؟؟مارو گشتی، آخه مشتی چی می تونه باشه توی این جیبای خالیم؟؟ما یه عمره که می نالیم..همه وعده شون به ما زخم کاریه.. اینا واسه ما یادگاریه..خندمون واسه گریه زاریه!! دیوونه خونس 😅 شما سختین! شما سَدین! شما که ازتون نمی مونه ردی..باشه ما هیچ، باشه ما گیج! دورمون بزنید ولی تا یه حدی..ماها سختیم نمی سازیم، ماها فیلمای با پایان بازیم..ماها دردیم ما نیازیم..ماها مثل پول آب و برق و گازیم!!ماها دردیم ما نیازیم" متن آهنگ "زخم" فرزاد فرزین

به معنی قربانی و صدقه هست

مفهومیش یعنی اگر بلایی بخچاد سر کسی بیاد اون شخصیکه از این اصطلاح استفاده می کنه بلاگردون و پیش قربون طرف مقابل بشه

البته که میگن از این اصطلاحات استفاده نکنین

بار منفی داره

بنظرم یعنی قربونت صدقه رفتن مثلا میگن تصدقت بشم 😂😂

آره مثلا من الان به دبیرم گفتم تصدق شما ، لطف دارید و محبت دارید و اینا حرفا . گفت خدانکنه . حالا نمی دونم چرا فکر می کنم اشتباه برداشت کرده یا نه ؟! چون من منظورم همون قربان شما بود .

به معنی قربانی و صدقه هست مفهومیش یعنی اگر بلایی بخچاد سر کسی بیاد اون شخصیکه از این اصطلاح استفاده ...

یعنی به جای قربان شما نمیشه استفاده کرد ؟ مثلا توی مکالمه با دیگران به جای قربان شما ، اینطور بگیم ؟

یعنی به جای قربان شما نمیشه استفاده کرد ؟ مثلا توی مکالمه با دیگران به جای قربان شما ، اینطور بگیم ؟

تصدقت از فدات و قربونت برم و بمیرم برات بهتره 

ولی کلا تعارفه دیگه هم اینکه یه نوع آرزوی مرگ برای خودمون هست هرچند به محاوره، بهتره حذف بشه از مکالماتمون

جمله های دیگه جایگزین بشه