2777
2789
کدوم سایت؟

نمیدونم 

من خیلی این سایت‌ها رو نمیشناسم 

ولی میدونم همچین سایت‌هایی هستن 

تو تلگرام و اینا 

اونجا بهتر میتونن راهنمایی ت کنن عزیزم 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چی خب اگه دوسش داری ولی و اینا همش بهونس

واقعا خانکادم رضایت نمیدن

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

خیلی خستم دوس دارم بمیرم همیشه ام با نامزدم بحث و دعوا داریم 

چند سالته 

چند وقته نامزد هستی 

اون چند سالشه 

سر چی بحث میکنید

هنوز هیچی نشده نرفتی سر خونه زندگی دوست داری بمیری به نظرت انتخابت برای همسر درست بوده

چند سالته  چند وقته نامزد هستی  اون چند سالشه  سر چی بحث میکنید هنوز هیچی نشده ...

من ۱۶ 

۱ سال

۲۲ 

سره چیزایه مسخره کلا سره همه چی 

خب چیکار کنم من سنم واسه این همه درد واقعا خیلی کمه

من ۱۶  ۱ سال ۲۲  سره چیزایه مسخره کلا سره همه چی  خب چیکار کنم من سنم واسه این هم ...

چه بد واقعا 

آدم ازدواج می‌کنه که خوشبخت بشه پیش کسی که دوسش داره با عشق زندگی کنه نه اینکه جنگ اعصاب برای خودش درست کنه حوصله میمونه برای آدم مگه نه والا 

شما هم سنت کمه خیلی زود سرو سامان گرفتی گلم 

همسرت هم بچه سنه شاید زیاد آنچنان درکی نداشته باشه بخاطر همین هر دو تحت فشار هستین