2777
2789

سلام.🌹

لطفا الان نگید تو این جور تو اون جور. 

من خواستگاری هم نداشتم. 

کلی میخوام بدونم. 

میخوام بدونم کار درست چیه کار غلط چیه؟ 

میخوام بدونم خدا چی میگه؟ 

به نظرتون خدا اینجا چی میگه؟ 

یک دختر مجرد که حافظه قوی و توانایی داستان نوشتن داره، از بچگی یک سری مشکلات داشته. مثل حرکات غیر طبیعی. مشکلاتش از وقتی نوزاد چند ماهه بوده شروع شدند. 

یک سری کار رو که از نظر دیگران غیر طبیعی هست هرروز انگار باید تکرار کنه. تکرار نکنه نمیتونه. 

ولی میتونه چند ساعت جلوی خواستگار و... اون کارها رو نکنه. ولی نمیتونه همیشه نکنه. خصوصا اگه ناراحت یا عصبانی یا هیجان زده شه نمیتونه نکنه. تو زندگی نمیتونه اصلا نکنه. 

یک وقت هایی مثل روانی ها میشه. کارهای عجیب میکنه. تصمیم های عجیب و غلط میگیره. خودزنی میکنه و.... 

تو ارتباط برقرار کردن با دیگران گاهی دچار مشکل میشه. گوشه گیره. 

بیشتر شبیه بیماری روانی و بیماری مغز و اعصاب و...هست بیماریش. ولی تا حالا دکترها نفهمیدند چیه بیماریش. اسم بیماریش رو نمیدونه. 

این دختر اگه خواستگار براش بیاد به نظرتون درسته بیماریش رو نگه؟ خدا ناراحت نمیشه بیماریش رو نگه؟ بیماریش رو نگه و ازدواج کنه و بگه چون حافظه قوی و توانایی داستان نوشتن داره مشکلی نیست؟ کار خوبی میکنه اگه مشکلاتش رو نگه و به عنوان یک دختر سالم ازدواج کنه؟ این دختر مدرسه عادی رفته. 

به نظر من که کار بدیه. باید اگه خواستگار براش اومد، همه مشکلاتش رو بگه. خصوصا که مادرزادیه. ممکنه ژنتیکی باشه. نظر شما چیه؟ خدا به نظرتون کدوم رو میپسنده؟ این که راستش رو بگه یا پنهان کنه؟ 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

بنظرم باید بگه 

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتنش خیلی بهتره 

ولی کاش میگفتی چهکارایی میکنه

دل شکستی و شبی یک نفراز جنس خودت خنده ی تلخ به چشمان ترت خواهدزد...💫کاربر جدید نیستم چندین ساله تو نی نی سایت عضوم ولی نی نی یار ترکوندتم بی دلیل😢

باید بگی باید باید باید باید

کوچکترین پنهان کاری موجب فسخ نکاح میشه و حتی مهرشم فرق داره ابرو ریزیه

من مشکل جسمی دارم ولی توعقد خودمم فمیدم بااینک شوهرم س سال بام دوس بودو هف ماه عقد منو انداخت تو دادگاها خیلی سخت بود 

تهشم تموم کردیم اما حتی داداشای خودشم گفتن حلال نکنی حق داری

میخام بگم همه چیو باید بگگگگگگگگگی .منک نمدونسم این بود وضعم

چ برسه میدونسمو نمیگفتم

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟

بله باید گفته بشه چرا ؟ 

۱ _ اون طرف مقابل آگاه میشه و اگر قبول کنه با آگاهی بوده بعدا نمیتونه اعلام نارضایتی یا شکایت کنه 

۲ _ اگه گفته نشه بعدا در زندگی مشترک ممکنه دچار مشکل بشید و این حالت شما تشدید بشه 

۳ _ طرف مقابل بعد از ازدواج  اگر بفهمه میتونه از شما شکایت کنه و چون شما تحت نظر پزشک هستین اونوقت  بدلیل دروغ مهریه بهتون تعلق نمیگیره 

یکی از شرایط مهم ازدواج صداقت هست 

باید بگی باید باید باید باید کوچکترین پنهان کاری موجب فسخ نکاح میشه و حتی مهرشم ف ...

عزیزم چه سخت مشکلت چی بود البته اگه دوس داری بگو

دل شکستی و شبی یک نفراز جنس خودت خنده ی تلخ به چشمان ترت خواهدزد...💫کاربر جدید نیستم چندین ساله تو نی نی سایت عضوم ولی نی نی یار ترکوندتم بی دلیل😢
عزیزم چه سخت مشکلت چی بود البته اگه دوس داری بگو

افت عصب گوش.

طبق نظریه پزشکی قانونی هم میتونسم سمعک بزارم هم نه

من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟

باید راستشو بگه حتما 

زندگی مانند دوربین است ،روی چیزهای مهم تمرکز کنیدلحظات خوب را ثبت کنید ،زشتی ها را از آن کات کنیدو در نهایت اگر چیزی که می خواستید از آب درنیامد …کافیست عکس دیگری بگیرید!