2777
2789
عنوان

دلم برا مادرشوهرم خیلی میسوزه

549 بازدید | 20 پست

مادرشوهرم شصت و خرده ای سنش چهارتا پسر داره که همسر من اولیه بقیه مجرد باید مدام بپزه بشوره دخترم نداره کمکش کنه شوهرم برام تعریف میکنه که یکی از برادراش همیشه باید غذا اماده باشه وگرنه دعوا میکنه واقعا این حرفو شنیدم عصبی شدم بنده خدا خیلی زن مهربونیه به همسرم گفتم چند روزی مادرش بگیم بیاد خونمون تو اونام خودشون به فکر خودش باشن بلاخره یه فکری کنن

من باتوکل خدا به آغوش تو خواهم رسید😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زن بگیره براشون

💙عضو گروه آبی💙۱۶/11/140۲👣وزن اولیه ۷۱🌀هدف اول 68🐾هدف نهایی60✈️خیلی برام دعا کنید از چشم و زبان بد به دور باشیم اطرافیان اذیتمون میکنن دعامون کنید مارو رها کنن و دست از سر زندگیم بردارن و دوستمون داشته باشن💙کارهمسرم درست بشه💙سلامتیمون💙عاقبت بخیر شدن بچه هام💙
زن بگیره براشون

نمیگیرن خب شوهر من اولیه متولد ۵۸‌ تازه ازدواج کرده منم همینو گفتم واقعا دلم برامادرشوهرم میسوزه با اون دستاش ظرف بشوره برا اینا خب خودشون بشورن بپزن تازه بنده خدا کارمندم بوده تو بازنشستگی هم اینجوری

افرین به ذات مهربونت

اما مطمئن باش مادرشوهرتم شرایطش رو پذیرفته و قبل از اون احتمالا خودش اونارو اینطور باراورده

البته قضاوت نمیکنم

بجاش گاهی میتونی غذا بپزی ،از قبل بگی و ببری منزلشون و دور هم میل کنید

اینکه اون بنده خدا بیاد سمتتون باعث میشه بچه ها بیشتر اذیت شن

بحاش زنشون بدید😊

من یه معلمم🌱.دلیل اینکه میام نی نی سایت سرگرمی نیست،یه جور انجام وظیفه س،یه جور کمک کردن، البته تا جایی که بدونم.پستایی که میذارم برای روشن شدن افکار هست. اتفاقا از اینکه ریپلای میکنید و جواب نظراتم رو میدید خیلی خوشحال هم میشم. در ضمن ،ادامه ی امضام تبلیغ نیست. تجربه  ی شخصی خودم و گروووهی از انسان هاست. * وقتی خواستید زندگی مشترک خیلییی خوبی داشته باشید و همسرتون رو اونجوری هست درک کنید و درست زندگی کنید،هم چنین وقتی نمیدونید چجور مردتون رو قوی و بزرگ ترش کنید و چطور مرد مقتدر زندگیتون کنیدش، به این آی دی تو ایتا پیام بدید.Admin_hamsardari@ ( ادمین دوره ی همسرداری). یا واذد این لینک شید(https://eitaa.com/joinchat/4060939106C6b31f6b3be)اونوقت بشین زیر سایه ی مردونش لذت زن بودن رو تجربه کن.
اون پسر نتیجه تربیت و رسیدگی بیجای همون مادره .مادر باید انقدری اقتدار داسته باشه بچش همچین رفتاری ب ...

نمیدونم والا شایدم واقعا خودش زیادی پرو و لوسشون کرده ولی خب کلا مردا خیلی کار نمیکنن مخصوصا که اینا صبح تا شب سرکارن

داداشام همه مجردن...بالای۳۵...مادرم هم مریضه۶۵سالشه...داداشم حتی جارو میزنه کمکمون...شستن ظرف وسرویس ...

خوش بحال مادرتون قلبا دلم برا مادرشوهرم میسوزه واقعا گریه م گرفت سه تا غول تشن رو باید ضبط و ربط کنه

من دوسال تمام واسه برادر شوهرای مجردم غذا پختم کارای خونشونو کردم ،ولی حیف که نه خودشون نه مادرشون م ...

خدا خیرت بده مطمئن باش خدا جوابتو میده عزیزم هیچ وقت از کار خیری که کردی پشیمان نباش❤

منم همیشه دلم برای مادرشوهرم میسوزه ولی سر یه ماجرا جدیدا فهمیدم دلسوزی من بیجاس اون خودش دوست داره خدمتکار بچهاش باشه ...هواش را داشته باش ولی دلسوزی زیاد نکن...تا خونشونی بیشتر کمکش باش ولی یادت باشه حد همه چی را نگه داری ...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
افرین به ذات مهربونت اما مطمئن باش مادرشوهرتم شرایطش رو پذیرفته و قبل از اون احتمالا خودش اونارو ای ...

اره عزیزم قطعا خودشون باعث شدن اینجوری بشن ممنون از راهنماییت❤❤