مهربون ذاتی ، خیانت ندارن ، تا پای جون وفادار ، یک دنده ، حرف شون رو به کرسی مینشونن ، تنبل و خواب آلو ، ولی کاری بگی تا تهش به نحو احسن انجام میدن
خونسردم وقتی دعوام کنی ، خونگرمم وقتی دوستمی ، جوک دوست دارم ، اینجا هم همش جوک میگم ، دلم واسه کارای بدم شکسته ، کاش برخوردم با کارام از رو احساس بود نه عقل 💔 مدارج عالی رو در دانشگاه عالی کسب کردم. با پسری که عاشق چشماش شدم،ازدواج کردم❤️ از شب عقد تا الان فقط گریه کردم 💔 داره میگذره ، ولی سخت میگذره💔 الهی شکر ❤️
مهربون ذاتی ، خیانت ندارن ، تا پای جون وفادار ، یک دنده ، حرف شون رو به کرسی مینشونن ، تنبل و خواب آ ...
بخدا انگار منو توصیف کردی بدون ذره ای کم و کاستی
دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود
از ظرف شستن بدشون میاد ، ولی عاشق مرتبی و تمیزی اند ، عقل شونم بیشتر از سنشون کار میکنه
خونسردم وقتی دعوام کنی ، خونگرمم وقتی دوستمی ، جوک دوست دارم ، اینجا هم همش جوک میگم ، دلم واسه کارای بدم شکسته ، کاش برخوردم با کارام از رو احساس بود نه عقل 💔 مدارج عالی رو در دانشگاه عالی کسب کردم. با پسری که عاشق چشماش شدم،ازدواج کردم❤️ از شب عقد تا الان فقط گریه کردم 💔 داره میگذره ، ولی سخت میگذره💔 الهی شکر ❤️
اردیبهشت ی لعنتی جذاب 🤣🤣🤣😎😎😎😎😎😎 والا ، عروس اردیبهشتی یه سرو گردن بالاتره ، ولی پسرشو پیدا کنی از همه مردا سر تره 😎
چیزی که جا ننداختم؟ البته نیمه اول اردیبهشت یکم شانسشون کمه 😭