2777
2789
الهی دورت بگردم ان شاالله که با ی شخص خوب بختت باز شه خوشبخت بشی قشنگم،🥺میشه علت رو بدونم اگه دوست ...

من از اول همه چیزو گفتم 

هر شرطی هم گفت قبول کردم 

گفت مهریه نمیدم گفتم باشه 

حالا میگه تو تهران تنها زندگی میکنی بچه طلاقی مادرم اینا نمیپسندن این مدلی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از اول همه چیزو گفتم  هر شرطی هم گفت قبول کردم  گفت مهریه نمیدم گفتم باشه  حالا ...

لیافتت رو نداشته ناراحت نباش واسه این آدم . اگه ازدواج میکردی هم باهاش معلوم نمیشد با این طرز تفکرشون چی میشد 

عزیزم امشب میگید نامزدیتون بهم خورده اما تاپیک قبل تر گفتید شش ماهه ازدواج کردید و قصد جدایی از شوهر دارید بالاخره کدومش درسته

لطفا یه صلوات واسه خونه دار شدنمون بفرست.. ان شاء الله به هرچی که میخوای برسی ممنونم دوست گلم 💕
من از اول همه چیزو گفتم  هر شرطی هم گفت قبول کردم  گفت مهریه نمیدم گفتم باشه  حالا ...

چه شرایطی گفته جناب از خداش باشه دختر خوبی قشنگی خوش قلبی همون بهتر که جدا شید مگه پسر قطعی هست ان شاالله که بختت باز شه خوشبخت بشی 😉

سلام من ستایش هستم ✨ بختیاریم و به اصالتام افتخار می‌کنم در حال حاضر یه سبک زندگی سالم رو دنبال می‌کنم که شامل کتاب خوندن ورزش کردن و نوشتن شکرگزاری‌ها پرورش مهارت هام میشه 📖💪عاشق رنگ آبی گل آفتابگردون و بسکتبالم 💙🌻🏀 دوست دارم تا جایی که می‌تونم به بقیه کمک کنم و لبخند رو روی لبشون بیارم 😊🥰 خانوم و آقایون عزیز لطفاً درخواست دوستی ندید و مراقب حرف هاتون باشید 🙏🚫

اول اومدن جلو شرایط شما رو نمیدونستن مگه عجب آدمایی هستن غصه نخور از راهش وارد شو 

من همه زندگیمو بهش گفتم 

دوسال ازش بزرگترم 

همه اینارو از اول میدونست 

خودش تحصیلاتش از من کمتره خیلی 

شغل درست و حسابی نداشت اسنپ کار میکنه

من با همه چی کنار اومدم 😓

چه شرایطی گفته جناب از خداش باشه دختر خوبی قشنگی خوش قلبی همون بهتر که جدا شید مگه پسر قطعی هست ان ش ...

با شرایط خانوادگی من پسر قحطه واقعا 

هیچ کس منو دوس نداره

من خیلی تنهام 

من چه گناهی کردم که بابام معتاد بوده😭😭😭

من همه زندگیمو بهش گفتم  دوسال ازش بزرگترم  همه اینارو از اول میدونست  خودش تحصیلا ...

اسی چند سالته ؟؟ تو که میتونی تهران کار کنی و تنها بمونی برو خارج کار کن اونجا ازدواج کن والا خیلیا تو شرایط شما از ایران رفتن و خوشبخت بودن

اسی چند سالته ؟؟ تو که میتونی تهران کار کنی و تنها بمونی برو خارج کار کن اونجا ازدواج کن والا خیلیا ...

۳۷ سالمه 

تو همین تهرانش با حقوقی که بیمارستان بهم میده به زور زندگی میکنم چطوری برم خارج 

ب درک ک رفت

چرا خودتو دست کم میگیری؟

صبر داشته باش. بهتر از اون نصیب و قسمتت میشه

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.