2777
2789
عنوان

سقط مکرر

213 بازدید | 26 پست

خانم ها به نظرتون مرکز ابن سینا برای سقط مکرر خوبه؟دکتر سهیلا عارفی به من خیلی دوره،نمی اونم برم،ابن سینا خوبه؟لطفا دکتر خوب معرفی کنید که تو این سینا باشه،ممنون،من دوبار سقط در اثر هکاتوم داشتم که با استراحت و پروژسترون و آسپرین و ویتامین دی هم بی فایده بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه دختر۸ساله دارم،سه سال پیش ۱۱هفته و دوسال پیش۱۱یا۱۲هفته،هردو بار هم کورتاژ شدم

منم پسرم ۸ سالشه دوبار سقط کردم با فاصله کم البته برا من خودش سقط نمیشد ایست قلبی میشد که مجبور میشدم سقط کنم دومی هم دو قلو بود

[QUOTE=324468565]من رفتم ابن سینا تحت نظر باردار شدم ۱۵ هفته هستم تا اینجا که همه چیز خوب بوده خداروشکر[ 

خداشکر انشالله سلامت به دنیا بیاد 

من شرایط استراحت مطلق رو ندارم،سقط دومم تحت نظر اونجا بودم،ولی خوب نبودکدوم دکترش خوبه؟

دکتراش فوق تخصص سقط مکرر هستند؟ شما استراحت مطلقی؟

نمی فهمم چرا دچار هکاتوم میشمسر دخترم اصلا مشکل نداشتم،یه بار لکه بینی داشتم که دوتا شیاف پروژسترون گذاشتم مشکلم حل شد

[QUOTE=324469338][QUOTE=324468565]من رفتم ابن سینا تحت نظر باردار شدم ۱۵ هفته هستم تا اینجا که همه چیز خوب بوده خدارو ...[/QUO 

دکتر شه بخش متخصص زنان و نازایی 

منم سقط دوم هماتوم داشتم ولی مال من از هماتوم نبود این بارداری هم داشتم دو هفته استراحت مطلق بودم رفع شد

‌نمی دونن مشکلم چیه،شنیدم دکتر عارفی خوبه،اما سخت نوبت میده،من به ابن سینا نزدیک هستم،والله می ترسم دوباره اون خاطرات تلخ برام زنده بشه،۳۸سالمه،دخترم عاشق بچه هستش،بخاطر اون می خواهم یکی بیارم،

[QUOTE=324469338][QUOTE=324468565]من رفتم ابن سینا تحت نظر باردار شدم ۱۵ هفته هستم تا اینجا که همه چ ...

من شرایط  استراحت مطلق رو با یه بچه ندارم،شیاف پروژسترون هم استفاده میکنی؟من اونو استفاده می کرده،حالم خیلی بد میشد،همش گلاب به روت استفراغ های وحشتناک،یبوست،

احتمال میدم بخاطر اون حالت هام بچه هام سقط می شدند،اصلا تمام دل و روده هام می خواست بریزه بیرون،مشکل شمارو چی تشخیص دادند؟

من شرایط  استراحت مطلق رو با یه بچه ندارم،شیاف پروژسترون هم استفاده میکنی؟من اونو استفاده می کر ...

منم با شیاف حالم بد میشه ولی تحمل میکنم چاره ای نیست مادرت نزدیکت نیست ؟ خواهری مادر شوهری کسی 

نمیدونم برای من که خوب بوده تا به اینجا  همه آزمایش ها رو انجام دادی؟

من هنوز نرفتم ،تازه فردا می خواهم وقت بگیرم،

راستش شوهرم هم اصلا بچه نمی خواد،می خوان اون فعلا متوجه نشه،همسرم آزمایش اینا نمیده،نمیشه اول خودم آزمایش بدم ،ببینن مشکل دارم یا نه؟

عکس رنگی اگه بگیرن،همراه می خواد؟من تصمیم دارم با بی هوشی انجام بدم اگر بخوان