2777
2789

بچه ها چیکار کنم ؟ 

این آقا خیلییی قدرت اجتماعی بالایی داره 

یه رکن مهمه تو محل کارم .و من این شغل رو با کلی سختی تونستم به دست بیارم . 

این آقا همش پیام میده صحبت میکنه من اصلا و به هیچ عنوان دلم نمیخواد برم تو همچین حاشیه هایی از طرفیم میترسم تند ردش کنم از محل کارم اخراج شم آبروم بره چون خیلی زحمت کشیدم . 

شما بودین چیکار میکردین؟ 

بیشتر از ده ساله که خواننده خاموش نی نی سایتم ، پس نگاهت رو از تاریخ عضویتم بردار  

وای بحالت اگ با مرد متاهل دوست شی😡

اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپ‌نزنید🙏🏻                                                                                 متاهل و متعهد😍       اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.

از حرفم ناراحت نشو

اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپ‌نزنید🙏🏻                                                                                 متاهل و متعهد😍       اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وسط حرکت کن 

پیام شبش رو صبح کوتاه و با احترام جواب بده .  

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

خودت را بزن به کوچه علی چپ حتما از اول باهاش گرم رفتار کردی

نه گرم رفتار نکردم . اتفاقا هی خودمم میزدم کوچه علی چپ عین خنگا باهاش حرف میزدم که انگار اصن منظورتو نمی‌فهمم.  دیگه مستقیم ابراز علاقه کرد . واقعا نمیدونم چیکار کنم

بیشتر از ده ساله که خواننده خاموش نی نی سایتم ، پس نگاهت رو از تاریخ عضویتم بردار  
نه بابا همینم مونده 

خوب کاری میکنی