2777
2789

اول یه واحد آپارتمان شیک و خوشگل در حد ۱۵۰متر . بعد ماشین اسپورتج(نمیدونم درست نوشتم یا نه) و بعد یه ویلا کوچیک و نقلی ولی با حیاط بزرگ و پر درخت . بعد هم دوست داشتم  یه کافه یا یه مزونلباس عروس بزنم . سرویس طلا مدل های مختلف . لباس مجلسی. لباس بیرونی و خونگی و خواب و .... یه سفر خارجه برممم . چیزایی که تجربه نکردم رو تجربه کنم . البته چون گفتی پولم در حدی باشه که هرچی خواستم بتونمانجام بدم اینارو گفتم . ولی اگه محدودیت داشته باشه قطعا یه آپارتمان میخرم . 

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام بله چطور

هیچی گلم چند وقت بود نمیدیدمت

نگو با اسم جدید هستی☺😀

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
اول یه واحد آپارتمان شیک و خوشگل در حد ۱۵۰متر . بعد ماشین اسپورتج(نمیدونم درست نوشتم یا نه) و بعد یه ...

دلم پول خیلییی زیادی میخود 😄🤑 ایشالا به خواسته هات برسی عزیزم 🤑

دلم میخواست به نیازمندا خیلی کمک کنم 

بچهای کار، کارتون خوابا، معتادا، پیرمرد پیرزنای نیازمند، زنای سرپرست خانوار...

کاش بتونم یه روزی خیر بزرگی شم ولی کسی نشناستم

این بزرگترین هدفه و خوشبختانه با پارتنرم هدف مشترک داریم و سعی می‌کنیم براش تلاش کنیم

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

یه خونه مجلل دوبلکس تو بهترین جا و بالا شهر 

سه تا مغازه 20 متری تو پاساژ یا مراکز خرید اصلی شهر

چندین تکه زمین برای کشاورزی

باغ با خونه باغ و استخر

ویلای رامسر مجلل 

ماشین شاسی بلند پورشه پانامرا و یدونه دیگم سانتافه و یه 207 هم برای تو شهر

یه آیفون 15 

و 100 کیلو طلا

داشتم میگفتم چ کاربر باحالی چه خوبه کم فعالیت میکنه و معتادنیست مثل ما.بعددیدم دیدم سخت در اشتباهم  ...

😂😂😂

خدااااایی دیگ خیلی کم میام سایت

بغلِ طُ از جنسِ نرمِ بهشته 🙃💙   کاپ_کیک_عصبانی