2777
2789
عنوان

خیانت دیده ها بیان بگن چطور کینه رو‌ازدلتون پاک کردین

| مشاهده متن کامل بحث + 6817 بازدید | 135 پست
نه دلم خنک نشد.حالم بدتر شد.من اهلش نبودم ونیستم 

میفهمم.

وقتی اهلش نباشی خوب نمیشی.

ما اونجوری که دلمون میخاست زندگی نکردیم،،،جوری زندگی کردیم که مجبور بودیم....حتی نمیدونم بگم چه دعایی کنین که حالم خوب شه هیچی خوشحالم نمیکنه چرا....بچه هام نفس منن ،،هیچوقت فکر  نمیکردم کسی رو تا این حد دوست داشته باشم،مادر بودن واقعا سخته...قلبت بیرون از بدنت میزنه.خدا جونم  بچه هاموعاقبت بخیر کن.حالشون همیشه خوب باشه ،خدایا بچه هام تاوان کارای شوهرمو پس ندن لطفا.... ...خدایا عمر طولانی بهم بده نوه هامو ببینم.موفقیتاشونو ببینم آمینتاریخ امضام ۴۰۱/۱۲/۲۱. .................................دوس دارم همه چی رو ول کنم و برم.زندگیم خیلی مزخرف شده.عذاب وجدان دارم که دوتا بچه رو تو‌این زندگی اوردم...ازونطرف دلم واسه خودم میسوزه که دارم اینهمه ظلم رو تحمل میکنم.تو سی سالگی عین پنجاه ساله ها شدم.دعای هر روزم تاوان دادن شوهرمه تو‌همین جوونیش خدا ازش نگذره.هیچ خوب نیس حالم.دارم چرتو پرت مینویسم.خدااااا تورو خداااااا گناه دارم.ارامشم کجاس؟همونو بده خواهش میکنم🥲

نمیدونم کار خدا بود که الان تاپیکت و دیدم استاتر.فقط بدون خدا خیلی دوست داره الان تو یه کانال بودم مشابه مشکل شما رو داشتن حل شده.برو آخرهای کانال یه فیلم گذاشتن دوای پرداخت عزیزمhttps://t.me/ideahaye_banoo

انشالله مشکلت حل شد برام دعا کن گره ازدواجم باز بشه

میشه برای ازدواجم یه صلوات بفرستید ممنونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی از خیانت مشکل بزرگ تری تو زندگیتون ندارین؟همه چی گل و بلبله فقط خیانت اذیت میکنه 

توراخدا ول کنین زندگی همه جوره فشار میاره خیانت توش گمه 

اینقد زندگی مشترک مسئله داره که خیانت به چشم نمیاد 

خوش بحالتون اینقد بی دغدغه این که خیانت اذیتتون میکنه 

نه دلم خنک نشد.حالم بدتر شد.من اهلش نبودم ونیستم .من باهمه بدبختیاش ساختم با همه عذاباش.بلایی نبود س ...

آفرین دقیقا منم.

فک میکنم هر چی سرش بیاد حقشه.اما جواب خدارو کی میخاد بده.

خدا بهت ارامش بده انشالله

ما اونجوری که دلمون میخاست زندگی نکردیم،،،جوری زندگی کردیم که مجبور بودیم....حتی نمیدونم بگم چه دعایی کنین که حالم خوب شه هیچی خوشحالم نمیکنه چرا....بچه هام نفس منن ،،هیچوقت فکر  نمیکردم کسی رو تا این حد دوست داشته باشم،مادر بودن واقعا سخته...قلبت بیرون از بدنت میزنه.خدا جونم  بچه هاموعاقبت بخیر کن.حالشون همیشه خوب باشه ،خدایا بچه هام تاوان کارای شوهرمو پس ندن لطفا.... ...خدایا عمر طولانی بهم بده نوه هامو ببینم.موفقیتاشونو ببینم آمینتاریخ امضام ۴۰۱/۱۲/۲۱. .................................دوس دارم همه چی رو ول کنم و برم.زندگیم خیلی مزخرف شده.عذاب وجدان دارم که دوتا بچه رو تو‌این زندگی اوردم...ازونطرف دلم واسه خودم میسوزه که دارم اینهمه ظلم رو تحمل میکنم.تو سی سالگی عین پنجاه ساله ها شدم.دعای هر روزم تاوان دادن شوهرمه تو‌همین جوونیش خدا ازش نگذره.هیچ خوب نیس حالم.دارم چرتو پرت مینویسم.خدااااا تورو خداااااا گناه دارم.ارامشم کجاس؟همونو بده خواهش میکنم🥲

اگه شرایطشو داری طلاق بگیر نداری بشین و زندگیتو بکن اما اصلا برات مهم نباشه انگار که نیست،ازش انتظار محبت نداشته باش مردا همشون گاون،به خودت برس فقط بخاطر خودت، اونقد خوش باش و محل نده بذار عذاب بکشه

دوستان تو رو خدا واسه بچه ام دعا کنین سلیاک داره تو رو خدا دارم میمیرم دعا کنین خدا معجزه کنه من به دلهای پاکتون ایمان دارم😭😭😭

یعنی از خیانت مشکل بزرگ تری تو زندگیتون ندارین؟همه چی گل و بلبله فقط خیانت اذیت میکنه  توراخدا ...

اینو واقعی میگی؟؟🫥

مشکلات بزرگتری حتما هست مثل خدای نکرده بیماری لاعلاج

اما تو زندگی مشترک بدترین عذاب خیانته.

بعد از مرگ فرزند دومین ضربه بزرگ خیانته.

من نظرم اینه البته شاید خدا با یک تیر دو نشان می زنه هم مرد و زنها رو امتحان می کنه هم کاری میکنه ما از مردهای ضعیف جدا بشیم.  جدا نه به معنی طلاق.  

کنده بشیم مجبور شیم سر برگردونیم و خدا رو پشت سرمون ببینیم.  

فقط کا فی کمی خم بشیم تا صاف بیفتیم بغل خدا

آرامش مطلق و ابدی بدون ترس از دست دادن و خیانت و کم شدن و....  

عزیزم چقد سختهههه اینجوری برات

خیلی سخت.

وقتی میبینم واسه کسی کاری میکنه صرفا بخاطر زنشه😶

هر کی زنش با سن بزرگ تر ارادت شوهرم به خانوادش بیشتر.

داییمو بخاطر اینکه زنش خوش برو روئه تا حالا دعوت نکردم.هر چی بشه تنها میرم خونش.

چنتا بگم اخه