شرط مدیر استارتر عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 62 عنوان بارداری 67 بازدید | 9 پست سلام خانما کسی هست الان تو هفته ۳۲ بارداری باشه من درد عجیب زیر شکمی دارم دکتر بهم گفته احتمال زایمان زودرس دارم 1402/10/23 | 21:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شرط مدیر استارتر عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 62 منم هفته ۲۴ هستم گاهی درد دارم نمیدونم چرا بچه اولته
ساجده_زهرا عضویت: 1402/05/28 تعداد پست: 153 سلام منم هفته ۳۳ هستم احتمالا با یه دوش آبگرم رو به داغی بهتر میشییه دوش بگیر سعی کن زیاد هم سرپا نباشی ریاد هم راه نریاگه دردت قطع شد که هیچی اگه نه برو بیمارستان یه ان اس تی بده خدایی نکرده انقباض نداشته باشی
شرط مدیر استارتر عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 62 سلام منم هفته ۳۳ هستم احتمالا با یه دوش آبگرم رو به داغی بهتر میشی یه دوش بگیر سعی کن زیا ... دیروز رفتم از واژن معاینه کرد فقط و گفت فعلا دهانه واژنت باز نشدههمش تو استرسم که نکنه زود بدنیا بیاد
ساجده_زهرا عضویت: 1402/05/28 تعداد پست: 153 دیروز رفتم از واژن معاینه کرد فقط و گفت فعلا دهانه واژنت باز نشده همش تو استرسم که نکنه زود بدنیا ب ... استرس از همه چی بدترهخداروشکر که باز نشده میتونی این دوران رو با استراحت بیشتر به سلامت بگذرونی فقط استرس نداشته باشهرچی خدا بخواد همون میشه
شرط مدیر استارتر عضویت: 1401/03/08 تعداد پست: 62 استرس از همه چی بدتره خداروشکر که باز نشده میتونی این دوران رو با استراحت بیشتر به سلامت بگذرونی ... مرسی گلم حتما