2777
2789
عنوان

خانمای باردارکمکم میکنید لطفا؟؟؟

105 بازدید | 9 پست

من ۲۰اذر ۱۱هفته و ۴روزم بودم.چندم میرم تو ۱۸هفته؟

بنظرخودم یک بهمن میرم تو ۱۸هفته ایادرسته یانه؟

خدایاشکرت واسه همه چی♥️🌹💕❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم شما دقیقا ۴۵ روز دیگه میری توی هفته ۱۸

یعنی ۸ اسفند

اگر خوشبختی را برای یک ساعت می‌خواهید؛ چرت بزنید.🥱اگر خوشبختی را برای یک روز می‌خواهید؛ به پیک نیک بروید.🏞️اگر خوشبختی را برای یک هفته می‌خواهید؛ به تعطیلات بروید.🚗اگر خوشبختی را برای یک ماه می‌خواهید؛ ازدواج کنید.👩‍❤️‍👨اگر خوشبختی را برای یک سال می‌خواهید؛ ثروتمند بشوید💸و اگر خوشبختی را برای یک عمر می‌خواهید؛یاد بگیرید کاری را که انجام می‌دهید دوست داشته باشید...❤️
نه فکرنکنم اینجوری بشه

۲۰ آذر شما ۱۱هفته و ۴ روز داشتید 

۲۰ دی یعنی ۴ هفته و ۲ روز بعد میشید چند هفته؟

۱۵ هفته و ۶ روز 

الان ۲۳ دی هستیم 

یعنی امروز شما ۱۶ هفته و ۲ روز هستید 

۷روز داریم که ماه تموم بشه 

شما میشی ۱۷ هفته و ۲ روز 

یک بهمن هم شما ۱۷ هفته و ۳ روز دارید

😐😐😐

واقعا ۸ اسفند روز اول هفته ۱۸ هست

با یه حساب کردن ساده متوجه میشید

اگر خوشبختی را برای یک ساعت می‌خواهید؛ چرت بزنید.🥱اگر خوشبختی را برای یک روز می‌خواهید؛ به پیک نیک بروید.🏞️اگر خوشبختی را برای یک هفته می‌خواهید؛ به تعطیلات بروید.🚗اگر خوشبختی را برای یک ماه می‌خواهید؛ ازدواج کنید.👩‍❤️‍👨اگر خوشبختی را برای یک سال می‌خواهید؛ ثروتمند بشوید💸و اگر خوشبختی را برای یک عمر می‌خواهید؛یاد بگیرید کاری را که انجام می‌دهید دوست داشته باشید...❤️
عزیزم من ۲۰اذر ۱۱هفته و چهارروز بودم 

عزیزم من دقت نکردم فکر کردم الان ۱۱ هفته و ۴ روز هستید😂

اگه ۲۰ اذر ۱۱هفته و ۴ روز بودی ۵ بهمن میشه هفته ۱۸

عزیزم من دقت نکردم فکر کردم الان ۱۱ هفته و ۴ روز هستید😂 اگه ۲۰ اذر ۱۱هفته و ۴ روز بودی ۵ بهمن میشه ...

اها پس اون دوستمونم درست گفت.

چون مسیرم دوره تا دکترم زنگ زدم بهش گفت خودت حساب کن تو ۱۸هفته بیا انومالی بنویسم بری بدی .

میترسم رد بشه از۱۸هفتم

خدایاشکرت واسه همه چی♥️🌹💕❤️