2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آزاد چون اندازه پیام نور سخت نمیگیرن

و شرایط و ایناش بهتره

فقط بدیش هزینه زیادشع

بقیه چیزاش اوکیه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

پیام نور مگه چطور سخت میگرن؟ 

یه جورایی آره

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

ن میگم مثلن سخت گیریشون چطوره توضیح میدی

انگار ک کلاساش ترکیبیه

بعد خودت باید یه کتاب قطور رو بخونی

آتچنان تدریس نمیکنن و برای نمره هم فک کنم سختگیر باشن

ازاد

پس مشتی باشه تو دهن دوستم

من آزاد میخونم 

اون یپام نور دوتامون رشته یه مهندسی

صبح ظهر شب میگه پیام نور بهتره

وای دانشگاه ما

وای دانشگاه ما با کنکور رفتیم 

وای دانشگاه شما در پیته

بعدشم میگه تو مدرک لیسانس من مهر دانشگاه دولتی میخوره راحت استخدام میشم 

در حال کاهش وزن🥲