2777
2789
عنوان

بچه ها کمک

32 بازدید | 6 پست

من چهره آرومی و معصومی دارم و همه فک میکنن من چه قدر سادم چه جوری چهرمو یه کم تغیر بدم مثلا یه جوری باشه که این طوری نباشه دلم میخواد مثل دخترای که به اصطلاح داف هستن چهرم اون شکلی باشه چیکار کنم

چهرهای ک مهربون هستن رو هر کاری کنی مشخصه باز طرف مهرمونه یعنی من ک اینطوری فک میکنم 

حالا من خودم بعضیا منو اروم میبینن بعضیا منو مثل شیطان رجیم میبینن بعضی منو افاده ای من همه ی این چهرهارو دارماز دید بقیه پس نتیجه میگیریم بخاطر دید دیگران خودنونو تغییر ندیم   

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی :)
چهرهای ک مهربون هستن رو هر کاری کنی مشخصه باز طرف مهرمونه یعنی من ک اینطوری فک میکنم  حالا من ...

ینی هم به خاطر بقیس هم به خاطر خودم مثلا یه قلیون میکشم مثلا تعجب میکنن در نتیجه میخام چهرم اون شکلی باشه تا راحت شم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ینی هم به خاطر بقیس هم به خاطر خودم مثلا یه قلیون میکشم مثلا تعجب میکنن در نتیجه میخام چهرم اون شکلی ...

میفهمم چی میگی من خودمم حس شمارو دارم حس میکنم از نظر دیگران کلی چیزا ازم بعیده

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی :)