2777
2789

سلام 

من از برج ۱۲ دارم تو دفتر بیمه کار میکنم منشی اونجام 

تا ماه قبل شیفت عصر میرفتم ۵ ساعت کاری

از یه تومن حقوقم شروع شد تا ماه قبل رسیذ به دو تومن

این ماه شیفت صبح رفتم با ۶ ساعت کاری و وظایم بیشتر شده حجم کاریم از قبل خیلی بیشتر شده مرخصی هم فقط ۴ ساعت د

کرفتم اماااا بیشتر از این ۴ ساعت من اضافه کاری وایستادمم

بهم گفنه بود حقوقمو بیشتر میکنه حالا میبینم ۲۵۰۰ ریخته

از ظهر حالم بده  این ماه خیلی کم لطفی کرده حداقل باید ۳ تومن میزد 

چیکار کنمممم🥺🥺

مراقبه افکارت باش  که فردای تو را میسازن 🌹🌹 مثبت فکر کن  تا مثبت جذب کنی     از الان تمرین کن افکارت رو مدیریت کنی   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند سالتونه؟

مگه به سن و سال ربط داره؟

مراقبه افکارت باش  که فردای تو را میسازن 🌹🌹 مثبت فکر کن  تا مثبت جذب کنی     از الان تمرین کن افکارت رو مدیریت کنی   
خیلی حقوقت کمه ،نری بهتره 

امروز با خودم گفتم تا عید بیشتر نرم 

حالا امشب به فکرم زده از فردا نرممم

خیلی ناراحتم 

خالا ۲۵۰۰ یا ۳ مگه جقدر فرقش هست برو محترمانه حضوری صحبت کن 

خیلی فرق داره برای من  چی بگم 🥺

اون میبینه شما هیچی نمیگین از خداشه  منشی باید حقوقش حداقل ۷تومن باشه  کارگر حقوقش ۱٠ تو ...

چی بگم به نظرتون خیلی امروز حالم بد شد 

امروز با خودم گفتم تا عید بیشتر نرم  حالا امشب به فکرم زده از فردا نرممم خیلی ناراحتم

اصلا نرو بابا رسما داره بیگاری میکشه ازت ،اصلا در تعجبم قبل این چرا رفتی مگه یه تومن چقدره ،اصلا نرو حتی اگه ۳ تومن بود ،برو کار دیگه پیدا کن 

من دنبال یه چی دیگه هستم. دوست داشتید بگید تا ادامه بدم

۲۰ هستم حالا بگید ادامشو 😑😅

اصلا نرو بابا رسما داره بیگاری میکشه ازت ،اصلا در تعجبم قبل این چرا رفتی مگه یه تومن چقدره ،اصلا نرو ...

تا ماه قبل گفتم به جهنم خوبه ولی این ماه حقم اینقدر نبود خدایی

واقعا زشت نیست واسه دوتومن میری سرکار ؟؟؟؟من هفته ای دوتومن خرج میکنم شما ماهی دوتومن میگیری

تمام ترسم از اینست که تو یک شب بخواهی به خوابم بیایی و من از شوق دیدار تو بیدار نشسته باشم