2777
2789

معصومه رفیعی خدا رحمتش کنه  از خدا برا خانواده ی محترمشون صبر میخام مادرش پیره تو مراسمس دلم کباب شد

ولی واقعا درست نیست این جور صعود ها 

با هیئت کوهنوردی هماهنگ نکرده بودن 

طبق مصاخبه با مرد بازمانده هواشناسی رو بررسی کردن گفته وزش باد و ۲۰ درصد بارش 

طرف میگه بارش صد در صد بود بعد تلف شدن دوتا خانم تازه میگه به کوهنوردها بگید جانب احتیاط رعایت کنن طبیعت سابقه و مهارت و تجربه و ورزیدگی حالیش نیست میزنه نابود میکنه 

الانم هم که اخبار سه مفقودی کوه های  اشنویه ... تازه کوله هاشون پیدا کردن 

نرید تو رو خدا نرید تیم امداد هم ادمه جن که نیست بیچاره ها چقدر زحمت میکشن 

اخه لذت کوهنوردی تو برف رو من یکی که همش تو طبیعت و بر و بیابونم درک نمیکنم اصلاااااا

طبیعت گرد هستم⛰🌳🌲بدون ریختن زباله، بدون تخریب، بدون سر و صدا، بدون آسیب به حیوانات، بدون کشف حجاب، بدون هنجارشکنی   بی حجابی حقوق زن نیست! اضافه حقوق مرده   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لذت که داره ولی به ریسکش نمی‌ارزه

خطراتش لذت از بین میبره ... تو ۲۰۰ متری پناهگاه جون دادن گم کردن راه ... 

طبیعت گرد هستم⛰🌳🌲بدون ریختن زباله، بدون تخریب، بدون سر و صدا، بدون آسیب به حیوانات، بدون کشف حجاب، بدون هنجارشکنی   بی حجابی حقوق زن نیست! اضافه حقوق مرده   
چقد سخته

وحشتناکه