2777
2789
عنوان

تجربه من از لیزر 🥰😁👩

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 34 پست

😀لایک کنین 

یدونه 

فقط

یدونه 

اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه  دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر    .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام

ینی قبلش آزمایش خون دادین؟

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

من مشکل هورمونی دارم ۴ جلسه هم میرم راضیم  ینی بعد تموم شدن دوره دوباره برمیگردن؟

اره من سه سال پیش مشکل هورمونی داشتم ولی رفتم اوایل خوب نتیجه میده ولی بعد دوباره در میان

اگه مشکل هورمونیت وخیم نباشه هم فک کنم نتیجه بگیرید

من روی رون پام و شکمم و کمرم موهام پرزیه و بعضی قسمتا هم بیشتر از پرزه ولی خوشم نمیاد مو داشته باشم ...

کلا پا خیلی خوب جواب میده من رونم کمی کرکی بود هم خوب جواب داد

ولی  شکمم کرکی بود اپراتورع نزد گفت وگرنه خیلی بدتر میشه 

جاهای ک کرکی هس رو نه نزنید

قبلش با دکتر همون کلینیک صحبت کنید دارو میدن بعد دوباره ازمایش میدین اگ خوب شده باشین لیزرو شروع میک ...

ممنونم

آرزوی محال من سابق:)‌رمز عبورم یادم‌رفت.                                             خیلی وقته یک ارزوی محال دارم ارزویی که واسم مثل معجزس :))))) خیلی امید داشتم هر بار نا امید شدم ...میشه شما برام دعا کنید:)؟ بگید منم براتون صلوات بفرستم 
پس چیکارشون کنم؟🥲🥺 خوشم نمیاد 

شیو کن چند وقت با تیغ یا ژیلت ضخیم میشه

آرزوی محال من سابق:)‌رمز عبورم یادم‌رفت.                                             خیلی وقته یک ارزوی محال دارم ارزویی که واسم مثل معجزس :))))) خیلی امید داشتم هر بار نا امید شدم ...میشه شما برام دعا کنید:)؟ بگید منم براتون صلوات بفرستم 
سلام عزیزم قبلش چ ازمایشی بدیم؟ یعنی خودمون بخایم بدیم بگیم ازمایش چی؟ و بنظرتون دستگاه دایود ...

ب روی ماهت گل

چکاپ هورمونی کامل بدین دکترع براتون بنویسه بعد جوابش رو نشون همون دکتر لیزر بدین

والا دستگاه دایود نمیدونم ولی دستگاهی رو برین ک سری شخصی داشته باشی

بله کلینیک ۷ جلسه دورش بود  شارژش هم سالی یبار