2777
2789

هعی تف تو این گوشی های بی صاب شده نمیزاره بچه ها مردم درس بخونن😑(اولیش خودم)

قند و شیر یه عالمه بخور اسهال بگیری دیگه نمیخواد خودت بزنی به مریضی 

عین شیرکاکائو شره میکنه😅

میگن همه چیو باید تجربه کنی همچیو نباید تجربه کرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چی شد که بهتر شدین؟؟؟

یه مقدار قرص و دارو خوردم 

و البته یه روز کامل هیچی نخوردم

آب خالی هم نمیتونستم بخورم، معده ام نگه نمیداشت

یه روز که گذشت بهتر شدم

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
اونجات براتون چی کار کردن؟ بستری شدین؟

نه هرروز باید سرم و آمپول میزدم ب شدت کم آب شده بود بدنم جوری ک من ادرار نداشتم دیگ 

قرص تو خونه ک معده داغون میکرد از اونور بسته بودم خودمو ب دوغ کفیر چندکیلو من کم کردم قشنگ

چیزی نخور تا رنگت بپره . ارایشم نکن فقط زیر چشمات یکم سایه مشکی با قرمز بزن یکم حالت پف و کبودی ایجاد بشه  برو دانشگاه بگو حالم خوب نیس بعد میگه نه بین حرفاش ی عوق الکی بزن بپر تو دشویی بعدم تو دشویی چشاتو فشار بده یکم قرمز بشه صورتتو اب برن بعد اگه اومد خودش ک هیچی ادامه داستانو میری اگه نیومد بر میگردی میگی حالم خیلی خرابه اینا یکمم اشک بعدم تامام

واسه داشتن چیزی که تا به حال نداشتی، باید کسی باشی که تا به حال نبودی .
اخه اگر نرم لهم گیر میدن

تا صب وقت هستا نمیتونی در حد قبولی بخونی؟

اگه مجبوری که دیگه هیچ 

می روم که خویش را با خودم بیاورم  با خودم چه کرده ام ؟ من چگونه گم شدم ؟باز می رسم به خود ، از خودم که بگذرم🧡💫🖤
برا اطمینان اگه نزاشت بری خونه  برگه های کوچیک کوچیک پشت رو تقلب بنویس جوراب ساق بلند بپوش بزار تو ساق جورابت موقع امتحان پاتو بنداز رو پات در بیار برگه رو تقلب کن 

یا هنزفری بزار تو گوشت گوشی رو بزار تو شلوارت قبلش زنگ بزن به یکی اروم سر امتحان سوالا رو بخون اون پشت کوشی بهت بگه

واسه داشتن چیزی که تا به حال نداشتی، باید کسی باشی که تا به حال نبودی .
من در حد ۱۰ میشم ولی یکی آر امتحان هام رو نمیتونم

یه قاشق رب بریز تو یه لیوان آب هم بزن بخور ۵ دیقه بعد استفراغ می کنی

می روم که خویش را با خودم بیاورم  با خودم چه کرده ام ؟ من چگونه گم شدم ؟باز می رسم به خود ، از خودم که بگذرم🧡💫🖤