کسی که دوسش داشتم بعد 8ماه دوستی یهو گذاشت رفت کسی که میگفت نمیخام تورو از دست بدم یهو بعد چند هفته کات یه اسم دیگه اومد تو بیوش با یه قلب کنارش😓 یه روز که پیج دوست دخترش باز بود رفتم دیدم دقیقا همونجا که خودش عکس گرفته بود دختره هم عکس داشت دقیقا همون وقتایی بود که باهم دوست بودیم با اینم دوست بود یهو گذاشت رو ترازو اونو برداشت دختره بچه ی بالاشهر گوشی دستش ۷۰_۸۰تومن قیمتش بود چه خونه ای چه لباسایی چه سفرایی البته خودشونم پولدار بودن..یادمه یبار باهم بودیم دوستش گفت کجایی اسم محلمون رو نگفت من هیچی نگفتم ولی چرا دنیا به کام پولداراس من اونو خیلی میخاستم واسه دیدنش پرپر میزدم واسه یه پیامش چند ساعت منتظر میموندم یه ماهی هست ازدواج کردن ولی دل احمق من هنوزم پیگیره
یه آدم تنها که جز خدا کسیو نداره به رسم رفاقت برای ازدواجم یه آدم مومن و صالح کسی که کنارش به خدا نزدیکتر شم یه صلوات بفرست برام ..یا امام رضا خودت میدونی تو دلم چی هست
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اکس منم باهام کات کرد رفت با اکسش با این تفاوت که حتی پولدارم نبود و من ازش سرتر بودم حتی از دختره!میخوام بگم بحث پول نیست بحث لیاقت که ندارن یکم بهشون بها بدی فک میکنن چخبره اون بعد دو روز برگشت ولی حتی جوابشم بازور دادم چ برسه برگشت خودتو ناراحت نکن به یه ورت
پول خیلی جذابه هر کی انکار کنه از واقعیت فرار میکنه
پول حلال مشکلاته حتی بهترین کیس ها اونی که دلت میخواد رو میتونی خودت انتخاب کنی ماهم باید بزاریم پای قسمت💔
یه آدم تنها که جز خدا کسیو نداره به رسم رفاقت برای ازدواجم یه آدم مومن و صالح کسی که کنارش به خدا نزدیکتر شم یه صلوات بفرست برام ..یا امام رضا خودت میدونی تو دلم چی هست