2777
2789
عنوان

حاضرین بری تو همچین خونه ای ؟؟ولب مال خودت باشه ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 28 پست
سخت نیست ؟؟

نه خونم ازاین بدتر بود اون موقعی ک من اومدم ن لوله کشی بود ن برق کشی اوه اصلا خیلی داعون بود من خونه مادرشوهرم بود ۴سال الان ک اینجا اومدم خیلی بهم مزه میده😄

نترسید روزی خورشید متلاشی شود وهمگی ما از سرما بمیریم،بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند…اون وقت همگی ااز سرما میمیریم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیشه بریم تو یه خونه ای ک فول تکمیل باشه؟

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

اره  ما وقتی اومدیم گازم نداشت  کابینتم همونوقت زدیم  محوطه ساختمانم پر کارگر و بنا ب ...

خونه ما ویلاییع ولی آنقدر هزینه ها بالاس ک فک نکنم بتونم کابینت بزنم و کمد دیواری شو درست کنیم ولی از نظر بقیه چیزا همه جوره تکمیله مدلشم خیلی دوست دارم 

درضمن خیلی زحمتشو کشیدیم حیفه برم اجاره ای 

تو باعث اکلیلی شدن قلب منی 
خیلیم عالی عزیزم  من خونم فقط اینا رو نداره

اشکال نداره ایناربعدا هم میتونی بزنی خونتو از دست نده حیفه 

نترسید روزی خورشید متلاشی شود وهمگی ما از سرما بمیریم،بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند…اون وقت همگی ااز سرما میمیریم.
نه خونم ازاین بدتر بود اون موقعی ک من اومدم ن لوله کشی بود ن برق کشی اوه اصلا خیلی داعون بود من خونه ...

منم 15سال با مادرشوهر بودم،دیگه دوماهه اومدم خونم،سفید کاری نیست،بدون کمد دیواری و کابینت و نما،واسم مهم نیست،درست میشه

♥️