نه خونم ازاین بدتر بود اون موقعی ک من اومدم ن لوله کشی بود ن برق کشی اوه اصلا خیلی داعون بود من خونه مادرشوهرم بود ۴سال الان ک اینجا اومدم خیلی بهم مزه میده😄
نترسید روزی خورشید متلاشی شود وهمگی ما از سرما بمیریم،بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند…اون وقت همگی ااز سرما میمیریم.
خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفتهها رو میشه گفت. ولی گفتهها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)
اره ما وقتی اومدیم گازم نداشت کابینتم همونوقت زدیم محوطه ساختمانم پر کارگر و بنا ب ...
خونه ما ویلاییع ولی آنقدر هزینه ها بالاس ک فک نکنم بتونم کابینت بزنم و کمد دیواری شو درست کنیم ولی از نظر بقیه چیزا همه جوره تکمیله مدلشم خیلی دوست دارم
تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️
مردی برای تمام فصول؛ الهامگرفته از شخصیت سر توماس مور. کسی که آرمانش را خودش انتخاب میکند و هیچ تهدید، وسوسه یا فشار اجتماعی او را از مسیرش منحرف نمیکند